Луцьк залишився без гарячої води

Луцьк залишився без гарячої води
ПАТ «Волиньгаз» відключив перші котельні ДКП «Луцьктепло» від розподілу газу.

Про це повідомляють у прес-службі ДКП «Луцьктепло».

Теплоносій вже не подається на котельні на вулицях Боженка і Даньшина. У подальшому від гарячої води буде відключене усе місто.

Як ідеться в інформації, через борги держави теплопостачальне комунальне підприємство не має зараз грошей, щоб погасити борг за розподіл газу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це якийсь жах!!! То в травні відключали на 2 тижні, а тепер знову на тобі. Цікаво, чому мають відключати тим, хто справно платить за комунальні послуги?! Куди йдуть ті гроші???
Відповісти
Гондурасія
Відповісти
Дістали,в першу чергу платимо комунальні,тоді все остальне,і що!?чому не відключають самим боржникам!!!Як вже надоїли,немає слів!Маємо бойлер тільки у ванній,а на кухні руки як лід)))КРИК ДУШІ!!!
Відповісти
Так писали ж що міський бюджет перерозподілено для оплати за газ! Коли дурили - тоді чи заоаз???
Відповісти
А якже стаття від 29 червня 2017 р.:
Депутати Луцької міської ради таки проголосували за внесення змін до бюджету міста, в якому передбачається виділення коштів із міського бюджету для ДКП «Луцьктепло». Підприємство матиме змогу розрахуватись із боргами перед ПАТ «Волиньгаз».

Під час обговорення говорили про те, що проголосувавши за зміни до бюджету, депутати поставили у складне становище не лише підприємство, але й ціле місто. Адже у «Луцьктеплі» заявили, що без фінансування їм доведеться відключити постачання телої води.

23 депутати проголосували «за» внесення змін до бюджету міста, а отже ДКП «Луцьктепло» продовжить роботу в звичайному режимі.
Відповісти
Що за пі....,скільки можна тільки вода виключається в районі ГПЗ????Не вірю що весь Луцьк лишиться без гарячої води,відключили там де люди завжди мовчать,а чого мовчать то загадка. Люди давайте зберемося і підем куди треба
Відповісти