Статисти назвали кращі будівельні організації Волині

Статисти назвали кращі будівельні організації Волині
З початку року підприємства Волині виконали будівельні роботи на суму 487,5 мільйонів гривень, що становить 87,6% минулорічних обсягів.

Понад 81% всіх будівельних робіт виконали будівельники міст Луцька, Нововолинська та Луцького району, повідомили в головному управлінні статистики у Волинській області.

Найбільші об’єми робіт здійснили публічні акціонерні товариства «Луцьксантехмонтаж №536», «Волиньобленерго», товариства з обмеженою відповідальністю «Житлобуд–2», «Монтажне підприємство «Електросервіс», «Міліуса», «Луцькавтодор–сервіс», «Волинська мостобудівельна компанія», «Західелектромонтаж», «Луцькспецбуд», мостобудівний загін № 60 публічного акціонерного товариства «Мостобуд», приватне акціонерне товариство «Рембудуправління Вишків–АТ», закрите акціонерне товариство «Луцький домобудівельний комбінат», приватне підприємство «ВВС».

За січень–вересень будівельники здали в експлуатацію 1475 квартир загальною площею понад 200 тис. квадратних метрів, що у 2,2 рази більше, порівняно з відповідним періодом минулого року.

Обсяги прийнятого в експлуатацію житла зросли у всіх регіонах області, крім Локачинського району. Понад 60% житла збудували у містах Луцьку, Ковелі та Луцькому районі.

Крім того, запрацювали дошкільні заклади на 35 місць в селі Марковичі Локачинського району і на 40 місць в селі Воля-Любитівська Ковельського району, школу на 48 учнівських місць в селі Волошки Ковельського району.

Також на Волині з’явилися підприємства з виробництва хлібобулочних виробів, кетчупів і соусів, дитячої іграшки, пакувальної плівки, добрива, виробів з деревини, паливних гранул, підприємства торгівлі та ресторанного господарства, автомобільна заправна станція, склади, зросла протяжність ліній електропередачі, мереж газифікації та каналізації тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорога редакцiя,

не "статисти", а статистики.
Відповісти
Останні новини
Статисти назвали кращі будівельні організації Волині
30 листопад, 2012, 10:45