Стильний Луцьк: Богдана Бернадська

Стильний Луцьк: Богдана Бернадська
Богдана Бернадська, 23-річна юристка

Усі чиновники чи працівники державних установ, підприємств та організацій зазвичай виглядають на роботі однаково, адже у них є дрес-код. Більшість людей бачать людину на своєму робочому місці у білих сорочках, спідницях-олівцях чи чорних брюках. Досить часто, повсякденний «вихідний» стиль вбрання у таких людей відрізняється від стандартної «етикетки».

Героїнею нашої рубрики стала юристка Волинської обласної державної адміністрації Богдана Бернадська. Дівчина нещодавно стала аспіранткою, закінчивши Східноєвропейський Національний університет.

Богдана любить подорожувати, і не тільки за кордоном. Дівчина об'їздила чи не всю Україну та насолодилася принадами та туристичними місцями рідної країни.

Білявка слідкує за модними тенденціями, новими колекціями та завжди обізнана в трендах та останніх новинках модних блогерів. В повсякденному житті дівчина вбирається у стилі кежуал, але у гардеробі героїні є і високі підбори та вечірні сукні.

Дівчина обожнює проводити вільний час із своїми друзями та чоловіком. Вона охоче відвідує розважальні заклади та полюбляє подорожі.

Поради від Богдани:

Подивитися: «Поки не зіграв в ящик»
Послухати: Tom Odell - Can't pretend
Посмакувати: лапшу з морепродуктами
Почитати: Еріх Марія Ремарк – «Тріумфальна арка»

«Піжамна вечірка»

Експерименти з трактуванням та формою речей різних стилів не в перший раз приводять дизайнерів до переосмислення такої деталі гардеробу, як піжама. Першою на неї звернула увагу Коко Шанель, перевівши піжаму з суто чоловічого гардероба в жіночий. Нині костюми такого виду можна спостерігати не тільки вдома, але і на вулицях міста. Загалом піжамний стиль в одязі став одним з найпопулярніших в літніх колекціях відомих дизайнерів.

Тут уже модники розгулялися на славу, адже комбінують зручні піжамні костюми із кросівками та підборами та носять різні аксесуари, які чудово доповнюють такі образи.

Богдана для свого образу обрала костюм Monika_blank, босоніжки Blue tempt. Для завершення образу дівчина використала аксесуари, які нині на піку популярності - браслет і перстень від Pandora.



«Плісе та волани»

Спідниця-плісе - це один з тих фасонів жіночого одягу, які то виходять з моди, то тріумфально в неї повертаються. Дизайнери і модельєри варіюють як довжину спідниць, так і тканини, з яких вони пошиті.

Ще один трендовий елемент цього літа - відкриті плечі та волани. Цікаво, що волани найчастіше застосовують саме в зоні декольте та підкреслюють плечову лінію. Цьогоріч в моді дещо перебільшені плечі, зокрема нашарування за допомогою воланів із тканини. Варіації таки образів бувають різними, але це завжди жіночно та стильно.

Особливою популярністю серед представниць жіноцтва користують взуття на низькому ходу, зокрема кросівки. Раніше, цей вид взуття використовували лишень для занять спортом, нині ж кросівки одягають навіть під вечірні сукні.

Одяг героїні:
Блуза в воланом – зшита на замовлення.
Спідниця – Mohito.
Cумка – O’Bag.
Взуття – Adidas Originals.



«Ділова пастель»

Канонічний діловий стиль перестав існувати як такий уже багато століть тому. Адже модниці усього світу з кожним рокам додають до нього різноманітні елементи, вигадують цікаві поєднання та змінюють його стандарти.

Цікавим рішенням урізноманітнити стандарти офісного вбрання стало зміна кольору та фактури, поєднання брюк та жакетів різного крою та додавання до образу яскравих сумок, клатчів, рюкзаків та прикрас.

Богдана вирішила обрати для образу ділової леді: жакет Zara, блузу Promod, штани Mango, сумку ручної роботи, окуляри для зору, туфлі Zara.


Оцінювати образи Богдани взялася художниця, ілюстраторка та стилістка Анастасія Горобець.

«Є такий стереотип, що рожевий колір та його відтінки характерні більш для жіночої половини. Звісно це вже давно не так, але наша героїня саме завдяки цьому кольору влучно підкреслює свою дівочу натуру. Кожен образ насичений цікавими деталями, це і принт у формі ананасів, і капелюшок, який ніби щойно прибув з Парижа, і, звісно, масивна сумка.

Перший образ імпонує мені через свою гучну подачу. В образі присутнє перенасичення кольору, багато акцентів, які заважають зору сфокусуватися. Але ставлю «плюс» за те, що героїня не побоялася осуду та уваги оточуючих і вибрала цей комплект, що виділяє її з поміж інших.

Другий образ намагається нести легкість і йому це вдається. Трішки обтяжує образ взуття. Тому, якщо героїня хотіла створити легкий, повітряний образ, то адідаси потрібно замінити.

В третьому образі усі деталі добре підібрані, гармоніюють між собою та підходять дівчині. Вимальовується власний стиль та героїня ніби хоче сказати: «я хоч і тендітна жінка але постояти за себе можу».

СТЕЖТЕ ЗА ГРУПОЮ СТИЛЬНОГО ЛУЦЬКА В FACEBOOK

Текст Ольга ВАЛЯНІК, фото Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію