Депутатів-«відкликанців» закликали поважати думку лучан

Депутатів-«відкликанців» закликали поважати думку лучан
Керівник ініціативної групи з відкликання 5-х обранців громади Луцька Артем Запотоцький (на фото) закликав депутатів-"відкликанців" поважати думку лучан.

Про це йшлося 18 липня під час прес-конференції

Артем Запотоцький нагадав, що 10 липня провели загальні збори, учасники яких ухвалили рішення розпочати процедуру відкликання депутатів за народною ініціативою, що передбачено законом «Про статус депутатів місцевих рад».

За словами Запотоцького, загальна кількість лучан, які взяли участь в виборах 2015 року, становить більше 63 тисяч. Згідно законодавства України для Луцька виборча квота на одного депутата становить 1 562 голоси.

Тому для реалізації процедури відкликання потрібно зібрати 1 562 або більше підписів. Саме для цього в місті встановили намети, в яких збирають ці підписи.

Також Запотоцький зауважив, що закон – один для всіх і закликав опонентів поважати учасників процедури відкликання, наприклад, не влаштовувати провокацій.

«Будь ласка, створюйте ініціативну групу і збирайте підписи. Тільки я не буду ходити по наметах і кричати. Це – ініціатива лучан, і якщо приймуть рішення, я свій мандат складу і піду», - підсумував депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутатів-«відкликанців» закликали поважати думку лучан
18 липень, 2017, 13:48