«Увечері підпалю себе»: під мерією Нововолинська мітингує підприємець

«Увечері підпалю себе»: під мерією Нововолинська мітингує підприємець
19 липня під Нововолинську міську раду із мітингом вийшов підприємець Фарід Хейдармі.

Про те, що у орендованому ним кіоску торгувати не можна, він дізнався тільки після того, як вклав власні кошти в ремонт приміщення, - пише БУГ.

Чоловік хоче розвивати бізнес, щоб мати можливість утримувати сім’ю. Він каже, що згадана ситуація не вписується ні в які рамки.

“Місяць тому я взяв кіоск, який знаходиться напроти “Аміго”, раніше там хлібом торгували. Договір з власником не укладав, бо він сказав спочатку зробити ремонт. Дивлюся, нормальний чоловік. Повірив йому. У нас були усні домовленості. Почав ремонтні роботи, провів воду, все офіційно. Зараз мене виселяють звідси і я не знаю, з яких причин. Витратив близько 50 тисяч гривень. Хто мені поверне ці кошти?

Я є співвласником ресторану “Мангал”, чесно плачу податки. Цей кіоск стоїть більше 16 років і нікому він не заважав, аж раптом зараз почалися якісь незрозумілі проблеми. До мене прийшли з мерії і сказали, що тут нічого не буде, я не зможу торгувати. І це тоді, коли я зробив ремонт!

Каналізацію провів, документи в мене є. У водоканалі мені кажуть: “Йди, подавай на нас в суд”. Я взагалі в шоці. Взяв у них технічний паспорт два-три тижні тому, мали підключити воду. Зараз кажуть, ніби я незаконно це все зробив, ніби комусь дав грошей. Насправді нічого такого не було, я офіційно заплатив 270 гривень за технічний паспорт.

До мера міста Сапожнікова заходив. Він сказав, що це питання не до нього. Я не знаю, до кого іти. Мене футболять то туди, то сюди. Власник зараз говорить: “Даю тобі 500 доларів і давай виселяйся. На мене тиснуть, я не хочу мати ні з ким проблем”.

Тому й ніхто не їде інвестувати у вашу країну. Я ж прибув зі своїми коштами і хотів тут відкрити бізнес, турецьку кухню. Нехай нормальні умови для підприємців створять. Хай навіть виселять, але компенсують затрати”, – розповідає житель Азербайджану Фарід Хейдармі.

Власник кіоску Олександр Каптур натомість пояснює, що підприємець провів воду без його відома, а також що про частину ремонтних робіт його взагалі не повідомили.

“Я йому запропонував повернути кошти за ремонт, так до мене зателефонувала його дружина і вимагає мало не переписати кіоск на них. Він говорить, що вклав туди близько двох тисяч доларів. Ви уявіть, що у кіоску можна зробити за такі кошти!” – говорить власник.

Фарід Хейдармі налаштований радикально.

“Якщо мені ніхто не пояснить, що відбувається, увечері підпалю себе”, – каже він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гори гори ясно...
Відповісти
Останні новини
«Увечері підпалю себе»: під мерією Нововолинська мітингує підприємець
19 липень, 2017, 15:08