У зоні АТО – четверо загиблих

У зоні АТО – четверо загиблих
За минулу добу четверо українських військовослужбовців загинули на Донбасі, ще троє військових зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, – пише Еспресо.

Зазначається, що ввечері на сході України значно побільшало обстрілів, зокрема минулої доби окупанти 21 раз відкривали вогонь по позиціях української армії.

На Луганському напрямку опорні пункти у Новозванівці накрили вогнем з озброєння БМП, а біля Станиці Луганської – зі стрілецької зброї. Терористи також гатили з гранатометів і великокаліберних кулеметів по українських захисниках у Новоолександрівці.

Тим часом в районі селища Новотошківське близько 6-ої години вечора внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє наших військових, ще троє - зазнали поранень.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали опорні пункти у Водяному та Гнутовому з гранатометів. Пізніше, близько 8-мої години вечора, по Гнутовому били з мінометів калібру 82 міліметри.

На Донецькому напрямку під обстріл з гранатометів і стрілецької зброї потрапили околиці Авдіївки. Також, близько 23-ої години злочинці застосовували міномет калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО у Пісках, а по Луганському били з БМП.

«Четверо наших військових загинуло, троє отримали поранення. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь», – наголосили у штабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.