У Луцьку відзначать річницю започаткування ранкової гімнастики

У Луцьку відзначать річницю започаткування ранкової гімнастики
Захід відбудеться в неділю, 23 липня, о 10:00 на Театральному майдані.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

Паралельно ГО «Бандерштат» буде проводити благодійний забіг «BanderRun» з метою збору коштів на лікування семирічної Анастасії Абрамук, яка має діагноз – пухлина стовбуру головного мозку.

Забіг відбудеться за маршрутом: Театральний майдан – вул. Лесі Українки – вул. Братковського – вул. Кафедральна – Замкова площа – вул. Плитниця – Центральний пляж – Центральний парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки – вул. Глушець – Градний узвіз – Театральний майдан.

Під час забігу кваліфіковані фахівці залучать усіх присутніх до виконання комплексу загальнорозвиваючих вправ, який проведуть: заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як; перший майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики на Волині, призерка чемпіонатів та кубків України з пауерліфтингу, боді-фітнесу, кросвіту Світлана Кропивець; майстер спорту з важкої атлетики та пауерліфтингу Наталія Хом’як.

Генеральний партнер загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх» - мережа фітнес-центрів «Інтер Атлетика», підготувала для всіх учасників заходу солодкий сюрприз з нагоди святкування річниці.

А на завершення відбудеться розіграш квитків на фестиваль «Бандерштат-2017» та призів від організаторів, партнерів та спонсорів благодійного забігу «BanderRun».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відзначать річницю започаткування ранкової гімнастики
21 липень, 2017, 11:14