Градус підвищується і зав’язується бійка: розповіли про нічне життя волинського міста

Градус підвищується і зав’язується бійка: розповіли про нічне життя волинського міста
Про пригоди любителів погуляти ночами у Рожищі розповіли місцеві самооборонівці.

Враження від нічного патрулювання вони опублікували у Facebook.

«22.07 о 20.00 заступили на чергування у складі ГФ «Варта громади». Загалом, вечір видався спокійним. Найбільше пожвавлення у вечірню і нічну пору – на двох АЗС міста. Люди приїздять купувати алкоголь. Декому наша присутність одразу псувала апетит. Але були й такі сміливці, які намагалися спровокувати продавця. І хто ж знає, що відбувається на заправках, у ті дні, коли Варта громади не чергує.... Чому сюди, ніби метелики на світло, ввечері злітаються рожищани?» – йдеться в дописі.

«Розважальні заклади продовжують ігнорувати розпорядження міськради. Лише один бар «Квадрат» закривається вчасно. «Люкс» і «Джаз» працюють майже до ранку. Як результат після 2 години ночі градус підвищується і зав’язується бійка. Молодики «місять» один одного і ось один з них вже лежить на асфальті. Викликаємо поліцейських з райвідділку. Їде авто з мигалками, а молодь не поспішає розходитися», – продовжують самооборонцівці.

«Патрульний Шкуренко «провів роз’яснювальну бесіду» з дебоширами. Поліцейські покидають місце події, а розгнівані забіяки в бажанні відімстити нам за виклик правоохоронців йдуть копати автомобіль, на якому ми пересуваємось. Вимагаємо у поліції скласти протокол на порушення режиму роботи баром «Люкс». Побачимо, чи притягнуть власників закладу до відповідальності, і який буде ефект...» – додають активісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Градус підвищується і зав’язується бійка: розповіли про нічне життя волинського міста
23 липень, 2017, 15:06