Ресторан згорів, готель затопило: наслідки пожежі в «Patio di Fiori»

Ресторан згорів, готель затопило: наслідки пожежі в «Patio di Fiori»
На місці нічної пожежі у готельно-ресторанному комплексі «Patio di Fiori» працюють експерти-криміналісти та правоохоронці, які, зокрема, опитують мешканців довколишніх будинків. Заклад сильно постраждав – тут повністю згоріла кухня та ресторан, а готель залитий водою.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомила керуюча комплексом Юлія Барковська.

Вона розповіла, що про пожежу стало відомо близько 2 години ночі, адже в «Patio di Fiori» та спорткомплексі неподалік спрацювала сигналізація.

«Приїхали пожежники, тоді ті хлопці, які були тут,подзвонили керівництву і всі з’їхалися. Чому було загоряння тут і там, поки йде слідство, тому ми самі озадачені цим питанням що і чому», - зауважила Барковська. Пожежу за її словами, вдалося загасити близько 6 ранку.

«Дуже довго горів дах, не могли довго загасити. Йшов дим і наче вогню не було, та дим йшов. Ми їхали звідси близько пів на сьомої чи сьомої ранку, то ще одна пожежна машина залишалася на місці, аби прослідкувати, чи не відбудеться нового загорання», - розповіла керуюча комплексом.

У закладі ще не провели оцінки збитків, проте згоріла чимала частина майна «Patio di Fiori».

«У нас повністю згорів ресторан, і повністю згоріла кухня. Готель затоплений»,- повідомила Барковська. Відтак, мешканців переселили в інший готель, компенсувавши витрати.

Наразі заклад не працює, там немає електрики та водопостачання. На місці події працюють експерти-криміналісти та працівники експертної служби МВС. У готельно-ресторанному комплексі також чекають на результати роботи правоохоронців, тож поки не можуть робити висновків про причини загоряння.

Нагадаємо, пожежа трапилася сьогодні, 24 липня, між 2 і 3 годинами. За повідомленням рятувальників, під час НП ніхто не постраждав.

У поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне пошкодження майна шляхом підпалу.
Власник ресторану Володимир Пащенко опублікував заяву стосовно пожежі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого по 10 ідентичних фото публікувати?
Відповісти
Останні новини
Ресторан згорів, готель затопило: наслідки пожежі в «Patio di Fiori»
24 липень, 2017, 11:44