Хто з українських політиків здає житло на Новий рік: ціни

Хто з українських політиків здає житло на Новий рік: ціни
Дорожче інших здає свій особняк Леонід Черновецький: його вілла коштує в чотири рази більше, ніж котедж, де кілька років жила Юлія Тимошенко.

На час новорічних свят українські політики, олігархи та їхні родичі здають своє житло, пише ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на видання «Сегодня».

Дві доби в особняку екс-мера Києва Леоніда Черновецького обійдуться в 20 тисяч доларів, кілька днів в котеджі в Кончі-Озерній, де жила екс-прем'єр Юлія Тимошенко, потягнуть на 5 тисяч «зелених», а квартира екс-дружини Леоніда Черновецького буде коштувати 124 долари за ніч.

Складніше всього зняти порожній будинок Черновецького у Конча-Заспі. «Я можу вам в цьому допомогти, у мене є людина, яка може з Черновецьким поговорити. Тільки мені потрібна рекомендація ... І скажіть, яким бізнесом ви займаєтеся, можете довідку якусь надати?» - на запит журналістів цікавиться ріелтор одного з агентств нерухомості. «Зазвичай такі віп-будинки на дві доби здають за чотири тисячі доларів. Але в такий час суму можуть подвоїти або навіть удесятерити», - відзначив він.

У котеджі в Кончі-Озерній, де з 1999 по 2005 роки жила екс-прем'єр Юлія Тимошенко є баня і тренажерний зал. «Господиня в цьому селищі тримає одразу два будинки. Один з них, де раніше жила Тимошенко, зараз здається. Він коштує 5000 доларів на новорічні свята», - повідомив брокер з іншого агентства.

Будинки, що належать політикам, у відкритому доступі в інтернеті не виставляють. Все вирішують індивідуально - клієнтів можуть перевірити на благонадійність, поцікавитися їхнім бізнесом. З квартирами простіше, ніж з особняками. Житло в будинку екс-дружини Черновецького Аліни Айвазової за адресою Кріпосний провулок, 4, розміщено у відкритому доступі в мережі. Трикімнатні апартаменти здають подобово, за 124 долари в день.

Заробляє на нерухомості і третій президент України Віктор Ющенко. На Малій Житомирській йому належить велика двоповерхова квартира з оглядового терасою, гардеробною та декількома санвузлами. На Новий рік вона вже заброньована. Ющенко не приховує, що здає житло. «Так, здається, але всі питання до дружини», - заявляв він раніше.

Ріелтори стверджують, що мати справу з квартирами, пов'язаними з відомими людьми, дуже вигідно, навіть якщо їхні колишні господарі вже пішли в інший світ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто з українських політиків здає житло на Новий рік: ціни
03 грудень, 2012, 13:32