Волинські дорожники скаржаться на шалених водіїв

Волинські дорожники скаржаться на шалених водіїв
Незважаючи на ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський, деякі водії не реагують на знаки та не зменшують швидкості руху транспорту. Це призводить до руйнування конструктивних елементів та загрожує виникненням аварійних ситуацій.

Про це працівники, які ремонтують дорогу Луцьк-Володимир-Волинський, повідомили народному депутату Ігорю Гузю під час зустрічі 26 липня.

Наразі дорожники регулюють рух своїми силами. Проте часто водії не обмежують швидкості та не реагують на знаки, а "летять зі швидкістю в 120". Йдеться і про безпеку учасників дорожнього руху, і про якість майбутньої дороги. Адже коли автівки, не зважаючи на знаки, заїжджають на асфальтобетон, який вкладений кілька годин тому, то починає вилітати щебінь та цемент. Внаслідок цього руйнуються конструктивні елементи дороги. Тож представники підрядних організацій, які здійснюють ремонт, попросили у Гузя поспілкуватися із правоохоронцями із цього приводу.

Відтак, нардеп пообіцяв звернутися до очільника Нацполіції на Волині Петра Шпиги та керівництва патрульної поліції, аби правоохоронці виділили патрулі, які контролюватимуть цю ситуацію. Їхньої допомоги проситимуть на час, поки на відповідних ділянках тривають ремонтні роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інформація, не зовсім правдива! Минулого тижня, сам став учасником неприємної ситуації! Дорожники не забезпечили умови проїзду ділянок дороги, де проводились ремонтні роботи, а саме: на виїздах з другорядних доріг на головну були відсутніми регулювальники руху, що в даному випадку спричинювало колапси!!! Тобто, Коли, я виїхав з другорядної на головну, проїхавши метрів 100-200(зустрічного транспорту не було)почався односторонній рух, проїхавши ще 100 метрів в напрямку Луцька, на зустріч мені вже рухалась колона машин!!! Передавати те, що я вислухав в свою адресу - з зрозумілих причин не буду!!! В нас звикли, спочатку надірвати собі горлянку, а потім побажати "щасливої дороги"!!! Так, що дорогі дорожники, спочатку навчіться правильно організовувати свою роботу, а вже потім розповідайте, хто вам заважає працювати! Відносно водіїв, які ганяють та зухвало поводяться на дорозі - тут, я з вами повністю згідний!)) Дякую. Всім гарного дня!
Відповісти