Обличчям Луцька в листопаді став пенсіонер

Обличчям Луцька в листопаді став пенсіонер
За результатами голосування звання «Обличчя міста» лучани надали 77-річному пенсіонеру Георгію Квятковському (на фото), який нині саджає у Луцьку дерева.

Нагадаємо, що фотопроект «Обличчя Луцька» старутвав з 14 вересня в трьох соціальних мережах інтернету - тут щодня публікують фото одного лучанина та коротку розповідь про нього.

Лучани вже обрали «Обличчя вересня», яким став вуличний музикант Владислав Старинков та «Обличчя жовтня» - найбільше голосів тоді набрала радіоведуча Вікторія Жуковська.

За результатами листопадового голосування найбільше своїх голосів лучани віддали Георгію Квятковському. Чоловік народився у 1935 році і за професією інженер лісового господарства.

«Сьогодні я займаюся саджанням дерев по Луцьку. Біля ЗАГСу збираю шишки, з них - насіння. І саджу ялиночки і туї. Одна шишка має десь до 100 насінин, але сходить менше 10%. Проте дуже часто я саджаю, а хтось знищує дерева. За останні 3 роки 50 штук мені знищили, якусь отруту підсипають. Дерева захищають від пилюки, шуму, загазованості, але не всі це розуміють. Тому хочу всім лучанам побажати мудрості!», - розповів про себе переможець.

Також найбільше голосів прихильників проекту набрали косметолог Ірина Тимчук та суші-майстер Юрій Хазіпов. Всього проголосувало 4 146 людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обличчям Луцька в листопаді став пенсіонер
03 грудень, 2012, 18:10