У центрі міста «Мітцубісі» протаранив чотири авто

У центрі міста «Мітцубісі» протаранив чотири авто
У Ковелі поблизу центральної площі трапилася ДТП, у якій один автомобіль на величезній швидкості протаранив три інші.

Про це пише Волинь-нова за 10 січня.

28-річний ковельчанин Роман, перебуваючи на кермом «Мітцубісі-Кольт», почав обганяти автомобіль, який здійснював такий же маневр.

Потрійний обгін мало не призвів до трагічних наслідків.

«Мітцубісі-Кольт», якому забракло місця на проїжджій частині, вщент розбив на тротуарі бетонну тумбу для квітів і, зачепивши стовпа, взяв «на таран» таксі, припарковані ланцюжком на узбіччі.

Швидкість авто була такою, що від лобового удару водій першого таксі 27-річний місцевий житель Юрій вилетів зі своєї іномарки на дорогу.

Три автомобілі, що знаходилися за ним, теж не уникли зіткнення.

За словами очевидців, винуватець ДТП одразу втік, але з’явився тут з якоюсь жінкою десь через півгодини, коли вже приїхали працівники міліції.

Його доставили до Ковельської районної лікарні для аналізу крові на вміст алкоголю, адже свідки стверджували, що водій був напідпитку.

Найбільше з усіх постраждав 27-річний Юрій, в якого медики виявили перелом хребта. Після складної операції він перебуває у нейрохірургічному відділенні обласної клінічної лікарні.

Зі слів лікарів, його стан важкий, але загрози життю немає.

ДАІ прийняла рішення про відмову в порушенні кримінальної справи за фактом ДТП у зв’язку з тим, що не встановлено, наскільки тяжко постраждав потерпілий.

Як з’ясувалося, ознайомитися з лікарськими висновками про скаліченого чоловіка завадили правоохоронцям святкові дні і те, що він знаходиться в іншому місті.

Начальник Ковельського міжрайонного відділення ДАІ Анатолій Селівончик каже, що прийняте рішення є тимчасовим, і його може скасувати прокуратура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У центрі міста «Мітцубісі» протаранив чотири авто
10 січень, 2012, 09:48