Волинська митниця: найбільше імпортують трактори і комбайни

Волинська митниця: найбільше імпортують трактори і комбайни
У структурі зовнішньоторговельних операцій, що здійснювались в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, переважає імпорт сільськогосподарської техніки.

Загальний зовнішньоторговельний обсяг в зоні діяльності Волинської митниці ДФС за січень-червень 2017 року збільшився на 30,3% і склав 1,088 мільярдів доларів США, - інформує Волинська митниця ДФС.

Фіксується збільшення обсягів імпорту по вазі та по митній вартості в доларовому еквіваленті. В цілому це дало збільшення надходжень митних платежів на 49,5%.

Найбільше надходжень до Державного бюджету відбулося за рахунок ввезення таких товарів: комбайни зернозбиральні, трактори, телефонні апарати, моторні транспортні засоби, сівалки, автомобілі легкові, машини автоматичного оброблення інформації, шини пневматичні гумові нові, поліпропілен, автонавантажувачі.

Коментуючи піврічну статистику, начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький відзначив,що майже 30% з цього імпорту слугуватиме для потреб модернізації сільськогосподарського виробництва в Україні.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська митниця: найбільше імпортують трактори і комбайни
31 липень, 2017, 10:33