Маленькі ковельчани збирали кошти на лікування Насті Абрамчук

Маленькі ковельчани збирали кошти на лікування Насті Абрамчук
Минулої неділі міський парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки наповнився дзвінким дитячим сміхом та енергійною музикою.

Маленькі ковельчани разом з батьками та бабусями взяли участь у сімейній пізнавально-ігровій програмі «Захисти своє щастя», під час якої збирали кошти на лікування Насті Абрамчук, - інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Дійство організували та провели громадська спілка «Волинь - територія життя» разом з клубом «Капітошка» за підтримки міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і ГО «ВЕЛИКА ІДЕЯ».

Завдяки тематичній виставі «Перемога Миколки» від студії лялькового театру клубу «Капітошка» хлопчики й дівчатка зрозуміли, що означає бути щасливим. Пізніше дітвора малювала на асфальті «щастя у подарунок для рідних». Під час флешмобу з повітряними кульками «Відпусти мрію в небо» зачитали Декларацію дітей України. Юні ковельчани дружно випустили у простір свої задуми і бажання.

Далі усі гуртом вирушили в імпровізовану мандрівку - гру «Подорож за щастям». Зупинялись на станціях «Стану кращим», «Щастя в праці», «Щастя в любові», «Купи щастя», «Будь щасливим». На станції «Купи щастя» дітям показали, що його можна «придбати».
Організатори розповіли, що для батьків маленької ковельчанки Анастасії Абрамчук, хворої на рак, життя донечки - найбільше щастя і разом з ГО «ВЕЛИКА ІДЕЯ» закликали пожертвувати кошти на її лікування.

Настя понад 60 днів проходить терапію у Стамбульській клініці Liv Hospital і її сім'я уже витратила 45 530 $. Боротьба за життя дитини триває і завдяки ковельчанам на заході «Захисти своє щастя» зібрали 1594 гривень.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ІСТОРІЮ НАСТІ АМБРАМЧУК

Також учасники пізнавально-ігрової програми переглянули під відкритим небом кінофільм «Чудеса з небес». Малеча отримала подарунки під час розіграшу суперпризів від ГС «Волинь - територія життя» та клубу «Капітошка».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Маленькі ковельчани збирали кошти на лікування Насті Абрамчук
02 серпень, 2017, 15:22