У Нововолинську нарікають на сморід від кальяну

У Нововолинську нарікають на сморід від кальяну
У Нововолинську мешканці будинку, у підвалі якого розташоване кафе, нарікають на сморід від кальяну.

Про це повідомляє Буг.

У нововолинському кафе відвідувачі курять кальян. Через це потерпають мешканці будинку, у підвалі якого розташований заклад. Квартири наповнюються ароматизованим димом. Крім диму, людей турбує ще й шум, який створюють відвідувачі закладу. Раніше зі всіма своїми скаргами вони зверталися як до власника приміщення, так і в міськраду, але конкретного вирішення проблеми до цього часу так і не відбулося.

«Якщо заходять клієнти, вони включають витяжку і тоді тягне сморід зі всього залу. Трубу вивели так, що не відразу здогадаєшся, що вона там є. Як заглянули – а там така рура, що її не обійняти! Нам вистачає і того, що клієнти курять прямо під нашими вікнами. Від початку ми не надавали дозволу будувати тут кафе», – каже мешканка будинку Людмила Кравчук.

Власник кафе Олег Приступчук про проблему із запахом, каже, вперше почув від журналістів.

«Облаштування у будинку кафе ми узгодили з мешканцями. Якщо є зауваження збоку власників квартир, то найближчим часом я спробую це вияснити. Ви ж розумієте, що навіть якщо і є якісь запахи, вентиляція все рівно має працювати. В проекті є монтаж самої схеми вентиляції, роботи виконувала луцька компанія «Техно Модуль», яка має ліцензії. У нас все згідно з нормами.

Щодо труби, то ніхто нічого не приховував. Її вивели у зоні, де є транспорт, де постійний рух. І зробили це спеціально, щоб в дворі не було запахів, аби не заважати людям. Якби вивели трубу наверх, то запах справді дошкуляв би мешканцям», – відзначив Олег Приступчук.

Підприємець каже, що готовий йти назустріч людям і вирішувати ці питання спільно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську нарікають на сморід від кальяну
10 серпень, 2017, 23:04