У Ковелі засудили горе-мінувальника

У Ковелі засудили горе-мінувальника
У Ковелі оголошено вирок 21-річному Дмитру Оксеньчуку, експедитору місцевої торговельної фірми, уродженцю села Кривлин Ковельського району, який фактично проживає у місті залізничників.

5 травня 2017 року о 21:58, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він з хуліганських мотивів зателефонував за номером «102» до чергової частини Головного управління Національної поліції у Волинській області з мобільного телефону і неправдиво повідомив про те, що один з будинків біля ЗОШ №1 заміновано та можливий вибух, який загрожує загибелі людей. Дзвінок зробив із квартири у житловому будинку № 60 на вулиці Незалежності, - інформує Район.Ковель.

Правоохоронці терміново прибули до «замінованої» «хрущовки» та зустріли телефонного «жартівника».

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 259 КК України, що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю, щиро розкаявся. У показах мовив, що був п’яний, але усвідомив провину і після вчиненого сам прийшов до працівників поліції, які прибули до місця його проживання. Головуючий по справі суддя навіть визнав недоцільним дослідження запису телефонного дзвінка до поліції.

Суд призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки 6 місяців, звільнивши від реального ув’язнення з випробуванням, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі засудили горе-мінувальника
11 серпень, 2017, 10:33