Як діти з Ковеля відпочивали на Донеччині. ФОТО

Як діти з Ковеля відпочивали на Донеччині. ФОТО
Днями додому повернулася група дітей з Ковеля, які відпочивали на сході України.

В межах співпраці між Ковелем та смт. Нікольське Донецької області з ініціативи народного депутата України Дмитра Лубінця для юних ковельчан організували цікаве дозвілля, - повідомили у прес-службі Ковельської міськради.

Після приїзду у селище в музичній школі пройшла урочиста зустріч, де хлопців і дівчат привітали представники районної влади, а вихованці закладу підготували концерт. Потім провели оглядову екскурсію Нікольським.

Ковельчани відвідали заповідник «Кам’яні могили». Їм розповіли історію його створення та почастували справжнім козацьким кулішем.
Особливі враження та емоції викликало у дітвори перебування у військовій частині, де вони мали можливість проїхатися на спеціалізованій техніці.

Гостинно зустріли їх і молочній фермі ТОВ «Нова нива»: показали сучасне обладнання, пригостили свіжим молоком і смаколиками.
Багато цікавого дізналися школярі у єдиному в Україні музеї мушлів, який розташований в селі Юр’ївка.

Проте найяскравішими залишаться спогади про відвідування зоопарку та екстрімпарку у місті Маріуполі.

Окрім насиченої пізнавальної програми діти мали змогу щодня відпочивати на Азовському морі, де будували замки, малювали картини на піску. Вони із задоволенням брали участь у конкурсах, за перемоги в яких отримували подарунки.

В останній день перебування в смт. Нікольське юні ковельчани вкинули у море монетки з надією на те, що повернуться сюди наступного року.



Організатори поїздки висловили вдячність за дозвілля для дітей голові Нікольської районної ради Василю Митьку, виконавчому директору МАОМС «Крок громад» Сергію Молонову, селищному голові Нікольського Олегу Мендріну, помічнику народного депутата України Наталії Проценко та голові ГО «Реальні справи молоді» Анжеліці Товарчі, а також ковельським педагогам, які супроводжували учнів, Ірині Смичик та Олені Барановій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як діти з Ковеля відпочивали на Донеччині. ФОТО
12 серпень, 2017, 10:15