У Луцьку готуватимуть олімпійців

У Луцьку готуватимуть олімпійців
У Луцьку створили західний державний центр олімпійської підготовки.
Про це йдеться на сайті Міністерства молоді та спорту України.

Так, на засіданні уряду було прийняте рішення "Про утворення державних установ "Східний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики" та "Західний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики".

Східний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики передбачається розмістити у Сумах, а для його діяльності залучити спортивні об’єкти, науково-медичні заклади та кадровий потенціал Сумського державного університету, а також об’єкти спортивної інфраструктури міста.

Західний державний центр олімпійської підготовки утворюється у Луцьку. За погодженням з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та керівництвом вищих навчальних закладів, у розпорядженні спортсменів центру будуть спортивні та медико-відновлювальні об’єкти Східноєвропейського Національного університету, Луцького національного технічного університету, спортивна інфраструктура міста Луцька, у тому числі легкоатлетичного комплексу "Авангард", спортивні об’єкти якого відповідають міжнародним стандартам з цього виду спорту, що підтверджено сертифікатом ІІ категорії Міжнародної асоціації легкоатлетичний федерацій.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку готуватимуть олімпійців
15 серпень, 2017, 14:07
У Маневичах з'явиться ЦНАП
15 серпень, 2017, 13:45