ПриватБанк закупив обладнання для лікарні майже за 200 тисяч

ПриватБанк закупив обладнання для лікарні майже за 200 тисяч
Нововолинська міська клінічна лікарня отримала сучасне обладнання завдяки благодійному фонду "Допомагати просто".

Техніку для лікарні передав директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко у середу, 16 серпня.

Такий подарунок для медичного закладу став можливий завдяки благодійному фонду "Допомагати просто" та клієнтам ПриватБанку, які жертвували кошти на благодійність.

Медичні заклади зазвичай не в змозі самотужки придбати дороговартісну техніку, яка необхідна для швидких та якісних результатів та діагностики. Тож благодійний фонд вирішив придбати для Нововолинської міської клінічної лікарні аналізатор електролітів SINO - 005. Окрім пристою, лікарня отримала комплект електролітів та реагентів, яких вистачить на рік роботи. Загальна вартість обладнання становить 184 тисячі гривень.

"Є домовленість, що завдяки ПриватБанку та фонду "Допомагати просто", придбають ще і інкубатор для новонароджених. Я б хотів подякувати ПриватБанку. Це приклад для інших банків, підприємств та організацій", - подякував міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.

До слова, інкубатор для новонароджених малят вартістю 300 тисяч гривень планують придбати зовсім скоро.

"Ми вдячні клієнтам банку, які долучаютья до добрих справ. Кожне врятоване життя - їхня заслуга. Клієнти ПриватБанку переказували кошти на сайті фонду, у Приват24, будь-якому банкоматі або терміналі або ж перераховували решту, яка залишалася після операцій на касі", - зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Також він додав, що минулого року фонд закупляв обладнання для Волинської обласної дитячої лікарні.

"Цей проект має хороший відгук від наших клієнтів, тому ми не маємо права його зупиняти. Це наша місія. Давайте робити добрі справи, бо тільки добро переможе усе", - зазначив Войтенко.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, лікарні не взмозі самі щось купити!!!! Не взмозі тому, що беруть собі в карман гроші. За все потрібно платити, лікарі не соромляться казати суми які потрібно їм заплатити за роботу яку і так їм оплачують. З нас деруть останю гривню, а на обладнання коштів немає.....
Смердить слухати.....
Краще б за те, що деруть з нас пацієнтів на обладнання збирали....
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк закупив обладнання для лікарні майже за 200 тисяч
16 серпень, 2017, 15:22