Священики кличуть лучан на різдвяний флешмоб

Священики кличуть лучан на різдвяний флешмоб
Синодальний відділ у справах молоді Волинської єпархії УПЦ закликає молодь Луцька взяти участь у різдвяному флешмобі – всі бажаючі публічно співатимуть колядки в одному з торгових центрів міста.

Про це повідомляє прес-служба єпархії.

Як розповів координатор акції ієродиякон Ніфонт, ініціатором проведення флешмобу є Волинське братство преподобного Ніколи Святоші. Акція відбудеться 15 січня в ТЦ «Гранд Волинь», що на проспекті Волі навпроти Волинської обласної друкарні. Орієнтовний початок флешмобу – о 15:00.

Поки що організатори акції не склали сценарій зібрання, бо не відомо, скільки молоді долучиться до акції.

«Нині на проведення флешмобу вже дали згоду 40 лучан – усі вони є членами Братства преподобного Ніколи Святоши. Проте ми сподіваємося, що під час акції лучани в торговому центрі спонтанно приєднаються до колективного співу колядок», - каже ієродиякон Ніфонт.

За словами організаторів, учасники флешмобу співатимуть одну з різдвяних колядок. Яку саме – таємниця, що розкриється під час самої акції. Зголоситися для участі в акції можна за телефонами ієродиякона Ніфонта: (050) 642-15-39 або (067) 361-15-24.

До слова, пропонований різдвяний флешмоб – своєрідне наслідування московського флешмобу. 8 січня відвідувачі торгового центру в Москві стали свідками несподіваного і приголомшливого міні-шоу.

Рівно о 15:00 в центральній частині комплексу, де розташована популярна кав'ярня, один за іншим з-за столиків піднімалися відвідувачі. Кожен з них професійно поставленим голосом вів свою партію в складній, але гарній пісні – різдвяній колядці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна і хороша ідея,нехай щастить.
Відповісти
Останні новини
Священики кличуть лучан на різдвяний флешмоб
10 січень, 2012, 13:10