На Волині у танковому батальйоні служить багатодітна мама

На Волині у танковому батальйоні служить багатодітна мама
У танковому батальйоні військової частини, що у Володимир-Волинському, служать дві жінки, одна з яких – багатодітна мати.

Про це пише газета Місто вечірнє.

За словами командира танкового батальйону підполковника Валерія Дуріхіна, що раніше батальйон входив у склад механізованого полку дивізії, однак під час реформування у 2002 році він склав вогневу міць і увійшов у склад механізованої бригади.

Основне озброєння танкового батальйону – танки Т-64. Навчально-бойова група танків постійно бере участь у різноманітних змаганнях.

Зараз у танковому батальйоні служить 10 офіцерів і 26 солдатів-сержантів, серед них – дві жінки. Капітан Юлія Чембулаткіна обіймає посаду начальника зв’язку танкового батальйону, командира взводу зв’язку. Вона прийшла сюди працювати після розформування 59-го зенітно-ракетного полку і зарекомендувала себе з позитивного боку. Ця тендітна жінка на службу приїздить із сусіднього Нововолинська. Ще у 17 років, обираючи фах, вона вступила до Харківського військового університету. Закінчила його і задоволена своїм вибором, каже, що у неї – найпрекрасніша професія.

Старший солдат Ірина Журавель уже рік служить на посаді радіотелеграфіста танкового батальйону. Жінка закінчила педагогічне училище ім. А.Ю.Кримського. Працювала деякий час вчителем у школі-інтернаті, а потім вирішила влаштуватися на військову службу і не шкодує про це, гордиться, що вона – військовослужбовець. Ірина Журавель – багатодітна мати, виховує чотирьох дітей, які мріють також стати військовими. Старша донька Вікторія навчається у Хмельницькій прикордонній академії на 2 курсі, через два роки матиме звання лейтенанта, а чотирирічний син Андрійко навіть у садочок марширує: «Раз-два, раз-два».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой - какая новость!:) Да раньше женщин в армии было ого-го! А теперь наша армия такая, что все в диковинку!:) А Т-64 на вооружении и на западном рубеже - это круто!:)
Відповісти
Останні новини
На Волині у танковому батальйоні служить багатодітна мама
10 грудень, 2012, 08:35