Батьки учнів школи №15 - проти директора, якого призначають в Луцькраді

Батьки учнів школи №15 - проти директора, якого призначають в Луцькраді
Батьки учнів, які навчаються у школі №15, вимагають не призначати директором екс-начальника управління освіти Олега Гребенюка (на фото), який до 2010 року очолював школу.

Про це в Facebook пише представниця батьківського комітету Олена Фаріон.

Нагадаємо, про це призначення раніше писав радник голови ОДА Тарас Яковлев.

Олег Гребенюк з 2010 до 2017 року працював начальником управління освіти. Після "укропівського перевороту" отримав посаду радника міського голови і найближчим часом має бути призначений директором школи №15.

"Шановні мешканці Луцька, зокрема батьки, чиї діти навчаються в ЗОШ №15. Ситуація щодо продовження договору з директором Романюк Світланою Володимирівною не вирішилася. Пан Пустовіт Григорій Олександрович (в.о. мера Луцька, - ред.) сьогодні приймав батьківський комітет школи, але повідомив, що питання вже вирішене".

"На дану посаду призначають Гребенюка Олега Володимировича. Батьки та вчителі не згодні з таким рішенням".

Прошу вас допомогти поширити цю інформацію. Можливо, якщо вона набере розголосу, то побажання батьків та учнів буде враховане. Ми хочемо залишити гарного керівника на чолі нашої школи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перша школа також з такмими вимогами, ганьба Пустовіту
Відповісти
Гребенюк справжній директор!
Відповісти
Здивована і зацікавлена новиною. Чому таке несприйняття Олега Володимировича?Чи просто Романюк С. такий хороший директор? Я особисто знайома з Гребенюком О.В., людина просто неймовірна і вчитель неперевершений (він у мене викладав історію), також зверталась до нього як до начальника управління освіти-чуйний,досвідчений та розумний. Хіба,можливо,я підводні укропівські камені, про які не всі знають..)
Відповісти
Питання вирішено, бабло отримано. Так сказав Пустоцвіт!!
Відповісти
Олег Володимирович чудова людина і хороший педагог, він був єдиним вчителем на уроці в якого було цікаво. Не можу я зрозуміти таку позицію батьків і тим більше вчителів.
Відповісти
Чудовий вчитель і людина О.Гребенюк. Уроки історії за його викладання були неперевершені. Такого педагога не бачила ні в коледжі ні в університеті.Здивована такою неприязню.
Відповісти
Гребенюк мій колишній директор, за всі роки нічог поганого в ньому не замітив, це чудова людина, надзвичайний викладач (для мене це був кращий викладач історії). я лише ЗА нього!!!
Відповісти
Гребенюк - хороший директор та вчитель, звичайно, Романюк С.В. дещо змінила зовнішній вигляд школи та провела ряд ремонтних робіт (цього в неї не відбереш), але як наставника та людину, особисто я поважаю О.Гребенюка більше.
Відповісти
Для когось "хороший", для освіти біда, яка показала себе під час запопадливого перед колишнім мєром керування навчальними закладами міста. Одна тільки картопляна історія чого варта. А згода на зменшення платні вчителям за часів Кравчука-Романюка?! А олімпіада про війну 1812 року? Йому не місце в українській освіті.
Відповісти
Олег Гребенюк дуже гарна людина і чудовий вчитель і педагог. Все інше гидка луцька політика
Відповісти
Оу, і багатьох учнів заставили прийти на протест під раду?
Відповісти
Коли я навчалась в 15 школі він був директором і викладав в нашому класі історію. Можу сказати, що він класний керівник і неперевершений вчитель. На його уроки хотілось йти) Тому дуже цікаво, чому батьки та вчителі не хочуть бачити його на цій посаді, напишіть конкретно причини.
Відповісти
Якщо Гребенюк такий чудовий вчитель - хай іде вчителює.
Відповісти
однакові коментарі в підтримку грибенюка - совпадєніє???
той укроп вже по всіх сферах відмітився непрофксійністю, брехливістю, обманом.
кількість людей, які не хочуть мати нічого спільного з укропом зростає щодня і то не дивно.
гнила партія гнилих людей.
Відповісти
Як знавець історій він непоганий вчитель. А стосовно іншого категорично проти.
Відповісти
Любі зміни на краще, одна покерувала тепер нехай інший керівник покерує. Треба взагалі міняти людей на таких посадах,бо вони практично приростають до своїх робочих місць.Я особисто немаю нічого проти Романюк С.В. але і Гребенюк теж відомий працівник освіти.
Відповісти
Світлана Романюк професійно себе зарекомендувала, як вчитель початкових класів так і керівник школи (комунікабельна, відповідальна, компетентна, господарниця)!!!
Відповісти
Світлана Романюк професійно себе зарекомендувала, як вчитель початкових класів, так і керівник школи! Вона комунікабельна, відповідальна, господарниця, яка вболіває за рівень навчання дітей,покращення матеріально-технічної бази та підвищення рейтингу школи!!!
Відповісти
Я за Олега Володимировича. Прекрасний викладач. І директор. Я навчалась у школі за його керівництва і на мою думку він директор від Бога. Він вміє тримати дисципліну в школі.
Відповісти
а чому б не провести вибори у школі 1 вересня? нехай батьки проголосують і оберуть, кого дійсно хочуть.
Відповісти
Я звісно не знаю який зараз директор у школі,але знаю точно, що гірше Гребенюка бути не може.
Відповісти
Хай пишуть конкретно , хто не хоче Гребенюка. А то розписуватися за всю школу і всіх учнів - незнанне нахабство!!!. Учнів, які вчаться зараз у школі і знають Гребенюка як вчителя чи керівника (судячи по віку дітей)НЕМАЄ. Тому це питання - не до них. Щодо вчителів, то хочу сказати, що багато хто радий цій новині, якщо не більшість. ТОді не було інтриг у школі . І не варто говорити про всіх. Я - за зміни. І за зміни керівників теж. І не тільки у школах, але й в міському управлінні освіти. Та ще краще було б , якби були вибори. Бо без них один буде кричати, шо виголошує думку всіх, а насправді - лише свою
Відповісти
Просто обурена цією статтею, бо знаю Олега Володимировича як прекрасну людину. На його уроках навіть двіїшники відповідали без підготовки, оскільки інформацію він подавав дуже цікаво. І за його керуванням в школі був порядок. А про те, що робиться зараз навіть не хочеться писати. Не знаю яким він був начальником управління освіти, але вчитель і директор він крутий!!!
Відповісти
Звичайнісіньке замовлення. Знаю, що по навчальних закладах завжди, щоб досягти певних цілей приплітають батьків та "лояльних" вчителів-підлабузників. У даному випадку - так само. Тільки небажання людини звільнити насіджене місце, ще й змішали з політикою.
Відповісти
По якій причині?
Відповісти
Останні новини
Батьки учнів школи №15 - проти директора, якого призначають в Луцькраді
22 серпень, 2017, 08:16