Волинський губернатор знайшов у Луцьку хвойний ліс

Волинський губернатор знайшов у Луцьку хвойний ліс
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук побачив "тайгу" в Луцьку.

Про це він розповів 10 грудня під час оперативної наради.

За його словами, він зранку об'їздив кілька вулиць в місті. Біля головного корпусу Східноєвропейського університету імені Лесі Українки було багато снігу.

"Таке враження, що сибірська тайга біля університету. А ще ялинки ті...", - прокоментував губернатор.

Клімчук телефонував ректору університету Ігорю Коцану і попрохав прибрати біля головного корпусу.

"Треба починати з двірників", - додав губернатор.

Довідка

Монгольським словом «тайга» прийнято називати хвойні ліси помірного та частково субарктичного поясу Північної півкулі. Тайга – не обов’язково зимові ліси. Для неї характерний різко континентальний клімат з дуже великими температурними перепадами між літом та зимою. Загалом, після полярних льодових шапок та тундри, це найхолодніші ліси на Землі. Кліматична зима триває тут 5-6 місяців, з середніми температурами нижче 0 °C. Температури варіюють від −50 °C до +30 °C протягом року, при цьому 8 і більше місяців середня температура менша за +10 °C. Літо коротке, але досить тепле та вологе. (З Вікіпедії)

Фото зроблені о 13:00 того ж дня

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мушу визнати, що чи не вперше погоджуюся з губернатором-всія-Волині: ялини ті дійсно давно пора зрізати. В місті повинні бути міські зелені насадження, а не лісові.
Відповісти
та я про тi йолки комуняцькi вже скiко пишу - порубати! то ж несмак! закривають фасади того Дому офiцерiв, тощо...
Відповісти
А разом з ялинками і тую комуняцьку будівлю головного корпусу східноЕвропейського університету знести
Відповісти
Сказав би прямо,що потрібно пару струнких ялинок на Новий рік,а то-тайга,тайга!!!
Відповісти
угу.....
ялинки в передноворічний сезон зрізати? так-так))) чи не в домі губернатора вони засяють?)
Відповісти
Якщо смислу не зрозуміли - то хто вам дохтор?! Мова про те, що з не прибраним снігом, ті ялинки як у лісі, але ніхто ні слова не сказав, що їх треба вирубувати! Вам палець в рот не клади ... що за люди?!:(
Відповісти
Більшої дурні, аніж зрізати ялинки, немає. Ялинки не мають ні партійної, ні якоїсь іншої приналежності. Зрубати живі ялинки може прийти в голову тільки маньяку.
Відповісти
Звичайно, ялинки не мають ніякої ідеологічної приналежності, але, насамперед, вони не мають і ніякого естетичного навантаження. Це ж очевидно. Міське середовище має свої закони, у інших країнах архітектори їх використовують, формуючи гармонійний простір, у якому архітектура та зелені насадження доповнюють один одного. Для Луцька - це "вища математика". На жаль....
Відповісти
дякую! поділяю. я б навіть сказав, що в даному розмірі і формах ті ялини не стільки не мають естетичного навантаження, скільки мають антинавантаження. колись виглядали цікаво. зараз уже явно зайві.
Відповісти
Боюсь, что если их срежут, то максимум, что там может быть - это клумбы с геометрическим орнаментом. На какие-то топиари рассчитывать не приходится.
Відповісти
Ну ви і обмежені і зомбовані та обмежено-зомбовані. Ну зріжете ялинки і що там буде далі. Наприклад велосипедисти, скейтнри кататись та концерти постійно будуть бомкати. Може велику клумбу - також супер. Ти, архітектор-грамотний, будівлі довкола збудовані у сталінському стилі і відповідно оформлені. З грамотним підходом за кілька років цей вид буде дуже екзотичним для туристів якби ще леніна зберегли (я не прихильник комунізму) то туристи б сюди не лише до замку приїжджали б.
Що у місті є такого що зацікавить туристів - НІЧОГО. І перспективні обєкти навряд зявляться.
Відповісти
Люди, ау? А ели здесь причем? Город снегом засыпан, не проехать, не пройти. Толку с этого совещания, если уже 14-40, а даже на пр. Воли, тротуары не почищены. Они расскажут, что мол снег метет и они подождут. Угу, народ за день все втопчет, а потом оттаяло-примерзло и гололед, здравствуй травмпункт. На хрена нам такая мерия и такой мер? Я, каждую зиму готов наше городское начальство к стенке ставить. :))))))))
Відповісти
Це питання до нашого "людяного..."
В нього оперативка у вівторок!:)
Відповісти
пропоную оголосити іще одну "подяку!" Кубіцькому.
Відповісти
Ці дистрофічні ялинки і туї потрібні університету,як старій бабі "Оріфлейм".Тільки змалку калічать дитячі душі несмаком ,як і безгосподарність комунальників !Я -за СТУДЕНТСЬКИЙ МАЙДАН ,а не сільський вигін !Оголосіть конкурс!
Відповісти
Останні новини
Волинський губернатор знайшов у Луцьку хвойний ліс
10 грудень, 2012, 12:12