У Луцьку хочуть «врятувати» гаражі у центральні частині міста

У Луцьку хочуть «врятувати» гаражі у центральні частині міста
Члени регламентної комісії Луцькради рекомендуватимуть сесії «відмінити» знесення 20 гаражів на проспекті Волі у дворі між будинками 62 та 64.

Відповідне рішення прийняли під час засідання комісії 22 серпня.

Виконком міськради прийняв рішення про демонтаж тимчасових споруд ще 1 червня 2016 року. Проте мешканці погодилися усунути порушення, аби зберегти власні гаражі. Відтак, їх привели до належного стану, пофарбували в один колір та впорядкували навколишню територію, викосивши траву. Тож люди хочуть узаконити гаражі. Наразі тут уже навіть створили гаражний кооператив «Автомобіліст+».

Члени комісії нагадали, що поблизу розміщений інший гаражний кооператив, тож варто посприяти власникам, які готові усувати всі порушення та оформляти гаражі згідно із законом.

Зрештою, своїм рішенням комісія рекомендувала сесії скасувати рішення виконкому від 1 червня 2016 року «про демонтаж тимчасових споруд на проспекті Волі у дворі між будинками 62 та 64». Тож надалі доля гаражів залежить від рішення депутатів у сесійній залі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі мають бути рівні!!! Чому так само в центрі по
проспекту Волі 7-9-11 знесли гаражі, не враховуючі, що їх мали інваліди. Причина - автомобілі не мали ручного управлоіння. Не дивлоячись на те, що територія навкруги гаражів була була впорядкована, гаражі були всі пофарбовані, біля гаражів були нас аджені квіти - їх все одно знесли. Скільки побігали старші люди, відомо тільки сусідам. Ім не дозволили створити гаражний кооператив, бо це центр міста! А що там зараз??? Люди добрі, сходить та подивіться - мусорна свалка, ями від гаражів та вище людського зросту бур"яни. Було гарно та красиво, а тепер б а р д а к . Так чому ж однім можна і іншим ні???? Як вже зносити всі металеві гаражі по місту, так ВСІ ЗНОСИТИ !!!!! Де СПРАВЕДЛИВІСТЬ????
Відповісти