Відкриття розважального центру «Промінь» в Луцьку. ФОТО

Відкриття розважального центру «Промінь» в Луцьку. ФОТО
У Луцьку помпезно та яскраво відкрили розважальний центр «Промінь» - після реконструкції заклад пропонує лучанам широкий вибір розваг та нових можливостей для відпочинку.

Урочисте відкриття відбулося 24 серпня.

Реконструкцію приміщення старого кінотеатру «Промінь» розпочали ще у 2014 році, тож цьогоріч до Дня Незалежності лучанам зробили подарунок - відкриття оновленого розважального центру.

Співзасновник РЦ «Промінь» Андрій Покровський привітав містян та висловив вдячність тим, хто долучився до творення нового закладу, який стане ще однією окрасою міста.

«Подібні об’єкти для мене особисто – це не просто бізнес. Це приклад для наших співвітчизників, які на сьогоднішній день проживають за кордоном, які не змогли витримати безробіття, в чомусь неправду, в чомусь складнощі життя, і обрали для себе еміграцію. Так от, для них я хочу показати приклад, що і в Україні, на нашій землі ми можемо жити по-європейськи, ми можемо працювати, можемо відпочивати», - зауважив Покровський.

Особливі слова подяки прозвучали на адресу колишнього першого заступника міського голови Луцька Святослава Кравчука та покійного мера Миколи Романюка. За словами Покровського, саме останній чи не найбільше переймався цією справою та вболівав за відкриття «Променя». Меценат подякував за все зроблене для міста та за можливість для бізнесменів працювати над розвитком міста.

«Для мене «Промінь» - це приклад для інших інвесторів та бізнесменів, не тільки внутрішніх, а й зовнішніх, того, що в місто Луцьк можна вкладати гроші, що він спроможний стати сучасним європейським містом. Для мене «Промінь» - це моя соціальна відповідальність під моїм рідним містом, у якому я народився. Тому що я, маючи можливість чи певні статки, в першу чергу обираю для себе пріоритети свого дому, свого міста», - додав Покровський.

Зрештою, після коротких промов, подарунок для міста «розпакували», урочисто перерізавши червону стрічку. Сотні лучан поспішили оглянути заклад.

Новий «Промінь» має чим дивувати. На першому поверсі – кінотеатр «Multiplex» на майже 1000 місць. До слова, цей зал стане найбільшим кінотеатром мережі в Україні. Окрім того, діятиме сучасна концертна зала на 769 місць, де зможуть виступати топові зірки. На першому поверсі також можна попити смачної кави та обрати розваги до душі, а ще тут розміщений перший у Луцьку «сервіс краси» – простір, де кожна дівчина зможе перетворитися на справжню королеву краси. Тут, до речі, можна буде брати на прокат сукні та влаштовувати фотосесії.

Другий поверх – справжня мрія для маленький відвідувачів. Дитячий розважальний центр «Смугастий носоріг» залюбки відкриє свої двері, аби ощасливити дітей. Тут працюватиме майстерня краси для дітей, студія розвитку талантів, ігрова зона з лабіринтами, автоматами та дитячими будинками. Також діятиме дитячий мюзік-хол, у якому можна буде влаштувати свято для дітей на найвищому рівні. Смачно перекусити батьки і малюки зможуть у кафе «Чорничне», де усі страви приготовані за казковими рецептами Смугастого носорога.

Третій поверх найбільше припаде до душі поціновувачам розваг справжнім геймерам. У «Промені» діятиме найбільша на західній Україні кібер-спортивна арена, 50 потужних комп'ютерів, величезні екрани, академія кібер-спорту із відомими тренерами. Любителів поганяти кулі залюбки розважить цілодобова боулінг-зона «Georges Club» із 8-ми доріжок, 7 більярдних столів та кафе.

Четвертий поверх порадує справжніх гурманів – заклади на будь-який смак з грузинською, італійською, японською кухнею та українськими смаколиками. А ще «Промінь» дивує надзвичайною терасою, з якої відкривається неперевершений вигляд на місто.

На площі перед розважальним центром на лучан чекають майстерні, фотозони, а згодом – концерт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відкриття розважального центру «Промінь» в Луцьку. ФОТО
24 серпень, 2017, 14:35