Митрополит Михаїл: «Треба собі обіцяти, що зробиш усе можливе, аби в Україні все було добре»

Митрополит Михаїл: «Треба собі обіцяти, що зробиш усе можливе, аби в Україні все було добре»
У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни взяли участь у богослужіннях і заходах з нагоди 26-ї річниці головного національного свята.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, духовенство кафедрального собору Святої Трійці спільно з очільниками та представниками інших конфесій, які входять у Волинську раду Церков, помолилися за Україну на Київському майдані обласного центру, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Після молебню учасники заходу пройшли урочистою ходою до Театрального майдану. Тут перед фотостендом героїв Небесної сотні та АТО владика Михаїл очолив панахиду по загиблих за волю і незалежність нашої країни.

Ці фотографії – це очі дітей та чоловіків, які берегли свою незалежність, - наголосив у слові архієрей.

«Саме вони заглядають у наші серця з питанням, чи продовжуємо ми береги свою віру, свої цінності, свою державу. Це місце, де кожен повинен «сповідати» сам себе щодо свого вкладу в розбудову нашої держави та досягнення миру на нашій землі. Перед очима героїв треба собі обіцяти, що зробиш усе можливе, аби в Україні все було добре», - мовив Михаїл.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому Михаїл очолив панахиду. В нас не одна конфесія.Справедливіше було б щоб кожен моливсь в своєму храмі. Це порушення ст 35 Конституції України в якій вказано що кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави... Чому ті хто не ходить в храм пана Михаїла мають слухати його речі.
Відповісти
Останні новини
Митрополит Михаїл: «Треба собі обіцяти, що зробиш усе можливе, аби в Україні все було добре»
24 серпень, 2017, 22:01