Суд над бізнесменом, який п'яний ледь не вбив юнака в Луцьку, перенесли

Суд над бізнесменом, який п'яний ледь не вбив юнака в Луцьку, перенесли
Судове засідання у справі Володимира Мігаса, який 8 грудня 2016 року в стані алкогольного сп’яніння за кермом авто збив на пішохідному переході у Луцьку 16-річного школяра, перенесли, бо не можуть оформити нотаріально допомогу через стан хлопця.

Про це стало відомо сьогодні, 25 серпня, під час слухання справи у Луцькому міськрайонному суді, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку. Згодом винуватець ДТП, після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год.

Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого. Тим часом, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні, Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжує боротися за життя.

Під час засідання 25 серпня суддя зачитав заяву зі сторони потерпілого про відкладення розгляду.

«Сьогодні виникло питання про порядок відшкодування збитків потерпілому внаслідок ДТП. Але потерпілий не може самостійно підписувати документи, як пояснили нотаріуси, необхідно встановити опікунство над ним, і після надання згоди опікунської ради, можна буде ухвалити документи про відшкодування збитків», - зачитав суддя Михайло Квятковського.

Він також додав, що, з огляду на неможливість розгляду справи не з вини суду, оголошує перерву до 18 вересня 10:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд над бізнесменом, який п'яний ледь не вбив юнака в Луцьку, перенесли
25 серпень, 2017, 10:55