Лучанка про парад до Дня Незалежності: Коли все закінчилося, люди довго ще стояли

Лучанка про парад до Дня Незалежності: Коли все закінчилося, люди довго ще стояли
Лучанка Тетяна Толкаченко поділилася враженнями від параду в столиці з нагоди Дня Незалежності.

"Коли ти на параді особисто і не в якості запрошеного, чи журналіста, то ти сам парад, як такий, не бачиш. Церемонії, промови, нагогороди, вітання, тільки те, що в гучномовці почуєш. Та пролетить дємоном Полторак з привітаннями і обратно", - пише вона в Facebook.

"Але побачиш інше. Людей в "коробочках", кирпатих, клаповухих хлопців. Їх батьків-командирів, які молодші за тебе. Як натовці нудьгують, бо мало, що розуміють, такі ж хлопці, тільки здалека. Як американці крокують розкуто не в ногу".

"Справжню волинку від справжнього британця. Люди кругом тебе. Компанія англомовних глядачів, що активно реагували на промову Президента, сміялись, коли про собак сказав, піддакували де треба".

"Коли парад закінчився, люди довго ще стояли. Просто не хотілось іти. Було добре. А я не люблю, коли людей багато, за виключенням, коли на Майдані була. Але теж Хрещатик тримав і довго не відпускав. Обійшла весь Центр концнетричними кругами, поки пішла звіти. А це тому, що там зібрались люди, яким - зашибісь".

"Прийшли на солдатів подивитись, поспівати гімн, по аплодувати Президенту, поплакати під Качу. Патріоти і не патріоти. Я там відчула, наскільки втомилася від наших милих невгамовних зраднюків".

"А ще тотальна російська кругом. Вокзал тільки порадував. Хоч і їдуть потяги Київ-Москва, Львів-Москва, але об"яви дублюють тільки англійською. Хоч так. Але Київ такий неоднозначний".

"Потрібен парад, не потрібен? Точно знаю, що не потрібно - це ця дискусія. І проблема штучна. І її спеціально роздувають до розмірів проблеми".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка про парад до Дня Незалежності: Коли все закінчилося, люди довго ще стояли
25 серпень, 2017, 20:33