Атовців просять розпізнати бійця на відео

Атовців просять розпізнати бійця на відео
Волинський адвокат, правозахисник багатьох бійців 51-ої бригади Василь Нагорний, просить допомогти розпізнати на відео бійця, якому надають медичну допомогу.

Про це він пише на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Хлопці,51-ша бригада, голови райспілок АТО! Вибачайте, що тривожу ваші спогади, але потрібна допомога. На цьому відео (з 4 хв. 23 секунди) надають медичну допомогу бійцю. Як стверджує родич цього військовослужбовця з Житомирщини – на відео, можливо, його брат, мобілізований боєць 3-го бату 30-ої бригади, Довгаленко Олександр Віталійович, водій Камаза», - пише Нагорний.

«Відео знято 24 серпня 2014-го року, в розташуванні підрозділу 51 бригади , сектор Д, район смт. Дзеркальне. Надає допомогу цьому бійцю військовий лікар Михайло Ярославович Гейнек. Відео знімав Сергій Стрілець, якому зараз влаштували судилище на сході - події він пригадує погано. Так само і лікар не може пригадати хто це, і куди його відправили далі. Хлопці придивіться, може хтось впізнає цього бійця чи себе, може хтось щось бачив, чув, пам’ятає, як звали і куди він поїхав. Пишіть у приват», - додає він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.