На Волині пенсіонера пограбували і побили до смерті

На Волині пенсіонера пограбували і побили до смерті
На Волині двоє чоловіків після спільного застілля побили та пограбували пенсіонера: тіло останнього знайшли на його подвір'ї.

Загиблим виявився 72-річний мешканець Горохівського району. повідомили у прес-службі волинської міліції.

Одним із нападників був 32-річний мешканець сусіднього села, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності, і зараз є умовно засудженим. Молодик періодично приходив до пенсіонера, аби перехилити чарку-другу. Часом навіть залишався на ночівлю.

Нещодавно хлопець навідався до старшого товариша. Як завжди, зустріч переросла у пиятику. Коли спиртне закінчилося, господар дав гостеві грошей, аби той пішов і купив ще. У магазині чоловік зустрів свого родича – 28-річного мешканця Горохівщини. Тож повернулися вони разом і застілля продовжили втрьох.

Через деякий час господар звинуватив новоприбулого гостя у крадіжці столових приборів і попросив показати вміст кишень. Такий перебіг подій йому не сподобався, тож у хід пішли кулаки. Йому «на допомогу» нагодився родич, і молодики добряче побили пенсіонера. Згодом вирішили ще й пограбувати його. Чоловік не зізнавався де гроші, однак нападники таки змусили дідуся розповісти, де він зберігає свої заощадження. Забравши майже чотири тисячі гривень, зловмисники полягали спати.

Вранці, коли гості прокинулися, господаря у помешканні не було. Молодики поспіхом зібралися і поїхали до обласного центру, аби розважитися.

Тим часом 72-річний пенсіонер із тілесними ушкодженнями звернувся до лікарів. Після медичного огляду потерпілий повернувся додому, а через деякий час його труп на подвір’ї виявили сусіди.

Наразі зловмисники затримані. Триває розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.