Як у селі на Волині обирали найпузатішого та найпишногрудішу. ФОТО

Як у селі на Волині обирали найпузатішого та найпишногрудішу. ФОТО
На свято Успіння Пресвятої Богородиці, 28-го серпня, жителі Висоцька відзначили День села.

Населений пункт розташований на ландшафтному підвищенні. Звідси, розповідають місцеві жителі, й походить назва “Висоцьк”, - пише Кордон.

Чи не вся громада зібралась на концертно-розважальну програму, приурочену до Дня Незалежності та Дня села.

Олександр Зінчук – виконуючий обов`язки старости, привітав жителів зі святом, вручив подяки та подарунки в різних номінаціях.

До вітань долучились настоятель Свято-Введенської церкви – протоієрей Петро, заступник начальника відділу прикордонної служби «Висоцьк» з персоналу – майор Сергій Чолблук, директор ТОВ «Екопел» – Микола Боровик, гостя села – Марія Стахівна.

Наталія Олександрівна – помічник депутата обласної ради Юрія Гупала, подарувала вишиванки фольклорному колективу «Височанка».

Помічник народного депутата округу Ігор Торба зачитав вітальну листівку жителям села від Ігоря Гузя і нагородив подяками Катерину Остап`юк та Марію Міщук.

Малеча мала змогу взяти участь у флешмобі «Діти села за мир» і створити власноруч патріотичну картину. Презентували також виставку фотографій у стилі ретро під назвою «Згадаймо минуле».

На території проведення заходу працював спеціальний святковий шинок «Під пеньочком». Окрім того, гостей дійства безоплатно частували морозивом, кавуном та динею.

Організатори креативно підійшли й до конкурсної програми: вимірювали найбільший пивний живіт у чоловіків, а серед жінок шукали найбільш пишногруду пані.

Відбувся аукціон: у великих коробках з-під приладів заховали прототипи предметів, зображених на них. Наприклад, в упаковці з пилососа знаходився віник, у ємкості з кухонної техніки – тертка. За кожен лот виставляли певну ціну, в результаті люди наосліп значно переплатити за речі. Однак зекономили на придбанні поливалки, котру виставили “як ексклюзивний предмет” за монету, яку рідко маєш в гаманці, – за дві копійки.

Відбулись спортивні змагання, зокрема було кидання колоди та м`яча.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у селі на Волині обирали найпузатішого та найпишногрудішу. ФОТО
29 серпень, 2017, 07:35