Луцьк може лишитися без «додаткових» світлофорів

Луцьк може лишитися без «додаткових» світлофорів
У рамках перерозподілу бюджету Луцька кошти, передбачені на встановлення низки світлофорів у місті, пропонують спрямувати на поточний ремонт доріг.

Про це йшлося 29 серпня під час засідання бюджетної комісії міськради.

Кошти, передбачені на департамент житлово-комунального господарства, планують перерозподілити. Зокрема, 1,4 млн гривень, запланованих на встановлення світлофорів, пропонують спрямувати на поточний ремонт доріг.

Депутат Богдан Богонос зауважив, що питання світлофорів теж на часі. Йдеться, наприклад, про встановлення світлофора на вулиці Карпенка-Карого, який, у разі перерозподілу, так і не встановлять. У цьому місці світлофор потрібний, адже там часто виникають дорожньо-транспортні пригоди.

«Хто немісцевий, то одразу аварійна ситуація», ‒ сказав обранець громади. Його колега Павло Данильчук пропонує зберегти кошти, передбачені на встановлення світлофорів, саме на початкову статтю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Набережну зробіть, світлофори вони ставлять і освітлeння. Щоб ями було видно, чи можливо на цих освітлювальних приладах можна більшe відмити?Ган..ни по іншому нe назвeш.
Відповісти
Останні новини
Луцьк може лишитися без «додаткових» світлофорів
29 серпень, 2017, 12:38