Резиденція Кирила буде у Кремлі

Резиденція Кирила буде у Кремлі
Патріарх Московський і всієї Русі Кирило здійснив освячення своєї нової резиденції – Патріарших палат в московському Кремлі, розташованих в у Грановитій палаті.

«Палати, надані в користування патріарху Московському і всієї Русі президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим, після завершення реставраційних робіт будуть використовуватися під час проведення офіційних заходів за участю предстоятеля Російської православної церкви: зустрічей, переговорів, прийомів», - повідомили у прес-службі патріарха.

Першими відвідувачами патріарших палат стали предстоятелі і представники помісних православних церков, які прибули до Москви для участі в урочистостях з нагоди 65-річчя з дня народження патріарха Кирила.

Як у свою чергу пояснив глава патріаршої прес-служби протоієрей Володимир Вигилянський, Патріарші палати в Кремлі стануть резиденцією Кирила.

«У новій резиденції святійший патріарх буде, зокрема, проводити різного роду зустрічі, коли будуть відбуватися урочисті богослужіння в соборах московського Кремля, буде зустрічатися з керівництвом держави», – зазначив священик.

Наразі предстоятель Російської православної церкви проводить всі офіційні зустрічі у своїй резиденції в Чистому провулку в центрі Москви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТСН
Теги: Кирило
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Резиденція Кирила буде у Кремлі
21 листопад, 2011, 16:39