Довжелезні черги, задуха: як на Волині школярі проходять медогляд

Довжелезні черги, задуха: як на Волині школярі проходять медогляд
У Володимир-Волинському ТМО, 30 серпня в коридорах дитячої поліклініки, з самого ранку утворилася чимала черга - батьки з дітьми поспішали пройти медогляд, аби встигнути до початку нового навчального року.

Про це пише Район.Володимир-Волинський.

"Черга почала збиратися ще задовго до 8.00. Прийом лікар розпочала вчасно, але вже минає дві години і в коридорі люду менше не стає. Чому в такі «гарячі» дні не може сісти на прийом здорових діток ще один лікар? І де прописано, що в одній черзі мають бути діти після лікарняного, які ще смаркають та добряче кашляють, і абсолютно здорові, які прийшли з батьками за довідками", - написала мешканка міста.

Батьки також скаржились, що їм закидють, ніби вони самі дотягнули з медоглядом до останніх днів і мусять терпіти ці незручності. Проте, як кажуть самі батьки, більшість дітей лише день-два тому повернулися додому з відпочинку - одні від бабусь, інші - з оздоровчих таборів.

Як з'ясувалося згодом, батьки таки не витримали і «забунтували». В результаті - в дитячій поліклініці розпочав прийом ще один лікар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я Вас розумію, шановні батьки. В Луцьку ситуація такаж. Лікарів виловити... це просто якийсь жах.Ціле літо проходили, як ті придурки в поліклініку, а там спеціалісти то у відпустці, то на семінарі, то листків самозапису вже немає, то їх ще немає, а ще кажуть що прийом по "живій" черзі. А про лікаря окуліста, я взагалі мовчу. Хамка, ніякої етики, якби небуло б коридорі пацієнтів(діток) Я б Їй С...ві копняків натикав в кращому, батьки котрі були там ще й допомогли. Ото людочки дочекались... медицина... до них і так без потреби ніхто не хоче звертатись, а це таке враження, що ми до них прийшли додому.
Відповісти
Останні новини
Довжелезні черги, задуха: як на Волині школярі проходять медогляд
30 серпень, 2017, 11:11