Медсестри влаштували фотосесії з недоношеними дітьми. ВІДЕО

Медсестри влаштували фотосесії з недоношеними дітьми. ВІДЕО
Дніпропетровські медсестри влаштовували фотосесії з недоношеними малюками і виклали фотографії у соцмережу.

Про скандал у пологовому будинку Дніпропетровська повідомляє ТСН.

Фотографії недоношених малюків, які медсестри виклали у соцмережу, випадково знайшли молоді мами, яких вкрай обурило таке ставлення до немовлят. Зокрема, те, що дітей діставали з кювезів задля фото. У цьому дитячому відділенні зазвичай тримають малюків, якщо вони або їхні мами мають серйозні проблеми зі здоров'ям.

Одну медсестру вже звільнили, іншу чекає таке ж покарання, але жінка поки на лікарняному. Вони вже видалили скандальні фото зі своїх сторінок у соцмережі. Керівництву пояснили, що так хотіли похизуватися своєю важливою роботою. У пологовому будинку кажуть, що ці медсестри були на гарному рахунку, скарг на них не надходило, але таку витівку залишити без покарання не могли. Крім того, збираються провести додаткове навчання з етики для всього персоналу.

"Це кричуще порушення. І я розумію, що, швидше за все, потрібно ходити без мобільних телефонів на роботу або якимось іншим чином мати зв'язок. Те, що відбулося - це мене дуже вразило. Будемо над цим працювати. Будемо виправляти", - запевнила головний лікар пологового будинку №1 Олена Щербакова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може це й не етично, але звільняти з роботи... Не думаю, що ці медсестри хотіли нашкодити малюкам. Впевнена, що вони хороші дівчата.
Відповісти
Останні новини
Медсестри влаштували фотосесії з недоношеними дітьми. ВІДЕО
12 грудень, 2012, 09:33