«Ми з’їмо граніт наук»: свято першого дзвоника у школі №26. ФОТО

«Ми з’їмо граніт наук»: свято першого дзвоника у школі №26. ФОТО
Першокласники – у шкільній формі, старшокласники – у вишиванках, батьки – зі смартфонами та фотоапаратами в руках. Наймолодших не видно за букетами квітів та спинами рідних, які наполегливо їх фотографують. Поручні сходів школи прикрашені повітряними кульками.

Так зустріли свято першого дзвоника у луцькому НВК №26.

Цього року тут за шкільні парти сядуть 2120 учнів, 260 з яких зроблять це вперше.

Директор школи Іван Леуш побажав першокласникам бути сумлінними та старанними учнями, наполегливо здобувати знання, а всім школярам – перемог, легкого навчального року та швидкого його закінчення.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ПЕРШОГО ДЗВІНКА В ІНШИХ ШКОЛАХ

«Дорогі діти, завжди цінувались люди, які були високоосвіченими, адже відомо, що знання – це сила. Це сила, яка дозволяє робити добро, будувати майбутнє міста, області й України»,- сказав він.

З вітальним словом звернулась також перша вчителька Наталія Будиловська.

«У житті багато сторінок, ми зупиняємось на одній зі сторінок – це школа. І зразу думки поринають у дитинство, де все було рожевим, де все було безтурботним. Цей день – велике свято для кожного першокласника і його батьків. Дивлюсь на ваші щирі усмішки й іскорки в очах і сподіваюсь, що ваш шлях буде світлим, довгим, безтурботним. Не все відразу вдасться, вам допоможемо подолати всі прикрощі і негаразди ми, ваші перші учителі. Батьки виховували вас з любов’ю, а, прийшовши до школи, ця любов зростатиме, тому що кожен вчитель відчуває ваше сердечко», - сказала класний керівник.

Натомість першокласники пообіцяли вчитись на відмінно та не боятись нового етапу в житті.

«Побажайте нам «смачного» – Ми з’їмо граніт наук!» - запевнила одна з першокласниць.

На святі були присутні радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, завідувач центру практичної психології міськради Ольга Матвійчук. Також завітав директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко, який привіз на урочистості свого онука.

Школярі подарували присутнім пісні про школу та Україну. Також виступив танцювальний колектив «Ластівка».

Дійство завершилось зверненням одинадцятикласників до «першачків». Згодом усі пішли на перший урок: для когось перший у цьому році, а для когось – перший в житті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіли ті політики, які пруть свої ненажерливі зади до шкіл. Навіщо? Проводити агітацію, залучати дітей до своїх махінацій чи зомбувати їх?? Пропоную гнати їх підсрачниками та недопускати їх появи у школах. Взагалі!
Відповісти
Останні новини
«Ми з’їмо граніт наук»: свято першого дзвоника у школі №26. ФОТО
01 вересень, 2017, 11:18