Ситуація в АТО: бойовики гатять з гранатометів

Ситуація в АТО: бойовики гатять з гранатометів
За минулу добу один український військовослужбовець зазнав поранень на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, ‒ пише Еспресо.

Найбільш напруженою ситуація минулої доби була на Донецькому напрямку. Зокрема, позиції поблизу селища Зайцевого 5 разів накрили вогнем з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Також наприкінці доби під ворожим вогнем тричі опинились українські укріплення в Авдіївській промзоні та двічі ‒ біля Майорська.

На Приморському напрямку під вогонь зі стрілецької зброї тричі потрапили позиції на околицях Павлополя, а близько восьмої години вечора тут випустили 5 мін калібру 82 міліметри. Окупанти гатили зі стрілецької зброї неподалік Гнутового, Талаківки, Лебединського та Широкиного. В результаті гранатометного вогню противника на підступах до Мар’їнки зазнав поранень один український захисник.

На Луганському напрямку близько 9-тої години ночі бойовики обстріляли контрольно-перепускний пункт (в’їзду-виїзду) Станиця Луганська, втім сили АТО вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись Мінських угод.

«Загалом від початку доби незаконні збройні формування 44 рази обстрілювали українські опорні пункти. З них 21 обстріл характеризується як не прицільний. За минулу добу один український військовий отримав поранення», ‒ підсумували у штабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в АТО: бойовики гатять з гранатометів
04 вересень, 2017, 08:38