На Волині премію освітянам пропонують збільшити в декілька разів

На Волині премію освітянам пропонують  збільшити в декілька разів
На Волині з нового року розмір обласної премії за заслуги у сфері науки та освіти пропонують підвищити до 12 800 гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 4 вересня, - пише ІА Волинські новини.

Член комісії Олександр Курилюк запропонував проект змін до положення про обласні премії за заслуги у сфері науки й освіти. Так, наразі розмір премії становить 4 тисячі гривень одноразової матеріальної виплати.

Щороку вручають сім таких премій – п’ять у сфері освіти та дві – у сфері науки. Зважаючи на те, що розмір премії лишається незмінним протягом останніх років, попри інфляцію, він пропонував встановити премію на рівні 4 мінімальних заробітних плати одноразової матеріальної виплати (тобто, 12800 гривень).

Своєю чергою, начальник управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна пропонувала встановити премію у розмірі 6400 гривень, аби не створювати навантаження на обласний бюджет. Втім члени комісії все ж підтримали пропозицію Олександра Курилюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині премію освітянам пропонують збільшити в декілька разів
04 вересень, 2017, 14:54