Луцькі магазини «спіймали» на продажі алкоголю у нічний час

Луцькі магазини «спіймали» на продажі алкоголю у нічний час
Інспектори муніципальної варти Луцької міської ради виявили чергових порушників, які торгували алкоголем після 22:00.

Про це інформує прес-служба муніципалів.

В ході чергового відпрацювання вони виявили, що в магазинах "Бедрик" по вул. Кравчука, 5 та "Домашній" по вул. Чкалова, 24 продавці відпускають клієнтам заборонену продукцію.

В результаті на порушників склали адміністративні протоколи за ч.2 ст. 156 кодексу України про адміністративні правопорушення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі домашні продають
Відповісти
Звичайно продають у нічний час заборонений алкоголь! А чим же іще вони можуть торгувати уночі?! Хто ж піде о третій годині ночі купувати молоко чи цукерки. Звісно ж, що лише за горілкою та пивом і ходять у нічні магазини. А деякі взагалі не мають права на нічну торгівлю, наприклад, магазин на Рівненській. А чому штрафують продавця, А не господаря?! Невже наші чиновники думають, що продавчиня буде торгувати алкоголем без дозволу господаря?! На Рівненській у магазині цілодобове відеоспостереження ведеться, так що господар добре знає, чим торгують його працівники. І виручка нічна завжди перевершує денну! Ось так. А тут зловили двох продавчинь і план по штрафами виконали)))
Відповісти
Якщо чесно, не можу зрозуміти, чому я, доросла адекватна людина, при пам'яті, повнолітня, не можу придбати алкоголь з 22.00 до 8.00. Це якийсь совок. Різні бувають ситуації у людей, для чого створювати проблему на рівному місці.
Підліткам і так не продають. Чому ж не продавати в магазині дорослим? Для тих, хто ну дуже хотів би випити, для кого це необхідність - не проблема. Піде на "точку". Тобто спонукають нелегальний продаж алкоголю, і ще добре якщо той акоголь буде не пальоний спирт.
Для інших - зайвий клопіт і проблема на рівному місці. Хтось би і хотів дома пляшку вина випити з родиною, чи пива під бокс або футбол - та де там. Нашим "мужам" краще видно, коли мені пити а коли ні.
Вважаю недоцільним нічну заборону продажу алкоголю. Краще проводилась би робота з хронічними алкоголіками, а не вдень сливки позаливають і валяються по газонах.
Відповісти