У Луцьку презентують соцдослідження щодо волинської молоді

У Луцьку презентують соцдослідження щодо волинської молоді
Лучан запрошують на презентацію соціологічного дослідження щодо молоді Волині.

Скільки відсотків молоді готові йти до українського війська? Що важливіше - сім’я чи кар’єра у житті молодих людей? Які основні проблеми сьогодні переслідують молодь Волині? – відповіді на ці та інші питання можна буде почути під час презентації “Соціологічного дослідження молоді Волині – 2017 р”, яке проводилось 6 місяців на території Волинської області Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Молодіжним центром Волині.

Під час дослідження було опитано 451 молоду особу віком 14-20 років із усіх районів Волині та із 67 населених пунктів сільського та міського типу.

Дослідники працювали у школах, вузах та сільських громадах, щоб виробити цілісну картину теперішнього та надати рекомендації щодо того, як можна у майбутньому попередити або виправити невтішні соціологічні дані.

Актуальність дослідження полягає у трансформаційних процесах української держави, військового конфлікту із РФ та відкритті безвізового режиму і відповідно реакції та залученні молоді Волині до цих процесів.

За задумом авторів дослідження, числові індикатори мають потрапити в усі заклади Волинської області для формування обґрунтованих спільних планів роботи із молоддю до 2020 року.

Що?: Презентація соціологічного дослідження щодо молоді Волині 2017 р.

Де?: Молодіжний центр Волині, вулиця Градний Узвіз, 5.

Коли?: 7 вересня 2017 року о 14:00.

На презентацію запрошуються громадські організації, заклади будь-якої форм власності що працюють із молоддю, представники правоохоронних органів та військкоматів, представники засобів масової інформації, усі зацікавлені особи.

Кількість місць обмежена, просимо повідомити про свою присутність на заході за телефоном +38 (093) 72-36-210

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентують соцдослідження щодо волинської молоді
05 вересень, 2017, 17:18