Мітинг авто на єврономерах: думки посадовців і організаторів

Мітинг авто на єврономерах: думки посадовців і організаторів
Організатори акції власників автомобілів з іноземною реєстрацією, яка проходить сьогодні в Києві, заявляють, що виступають за доступне розмитнення для українців.

Про це повідомив один із організаторів Олег Ярошевич, - пише 112 Україна.

"Наші вимоги були представлені ще за місяць до цього у ВР, Кабінеті міністрів, президенту. Однією з вимог є доступне розмитнення для кожного українця. Поки ніхто не дав нам відповіді, навіть натяку на вирішення цього питання. Ми не знаємо, на якій стадії переговори", - сказав він.

Голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила, що не сприймає вимог організаторів акції.

"Я не сприймаю таких вимог. Суспільство має розуміти, що такі ультиматуми не повинні розглядатися терміново. Це не соціальне питання", - сказала вона.

На думку Южаніної, конфлікт полягає в тому, що люди, які вийшли на вулицю, не хочуть нічого платити і дотримуватися вимог митного кодексу.

"Ми в комітеті працювали з ініціативною групою, яка представляє цих людей протягом декількох місяців. Розробили кілька варіантів вирішення питання. Непорозуміння весь час було в тому, що люди, які вийшли на вулицю, вони нічого не хочуть платити, не хочуть нести жодної відповідальності за порушення митного законодавства і так далі", - сказала вона.

Раніше перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова заявляла, що питання ідентифікації автомобілів з іноземною реєстрацією - це перша проблема, яку буде вирішувати уряд. На її думку, навіть якщо буде знайдений механізм, щоб тимчасово залишити ввезення цих авто в Україну, вони повинні бути чітко ідентифіковані.

Нагадаємо, сьогодні під Верховною Радою проходить акція за легалізацію нерозмитнених авто. Основні вимоги учасників акції - доступне розмитнення та легалізація авто європейської реєстрації.

Ярошевич також додав, що учасники завтра планують продовжити акцію під ВР.

"Подивилися на завтра, - погода буде краще. Думаю, всі автомобілісти зможуть пережити цю негоду. Завтра хочемо побачити депутатів ВР", - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З понеділка мітинг за легалізацію бурштину,бо в хлопців вже трохи назбиралось,а продати важко...ЗЕЛЕНИЙ КОРИДОР НА МИТНИЦІ БУРШТИНЩИКАМ!!!
Відповісти
як то "не соціальне питання"???? Якраз соціальніше нікуди!
Ніхто не відмовляється платити, просто треба чітко розуміти куди і за що! А то подавай євро-5, євро-6, давайте вже євро 10 будем купувати за "недорого та доступно", бо ж все по-європейськи (даун-лайнос,40-ка річні жигулі з логотипом "богдандон" або китайське чудодиво з унікального сплаву фольги і картону - оце точно вітчизняного виробникуна підтримаємо), зокрема ціни на пальне,поліцію,яка дороги обслуговує і трощить машини куплені за наші гроші.... але доріг нема, зарплат нема, зрештою і роботи нормальної - теж нема!
Тож пора розійтись вам, мітингарі з нормальними автомобілями, бо ми тут нове щось якраз придумуєм...
Відповісти
Як вже задовбали ці хитрожопі бляхарі. Страшно на дорогу виїхати, коли
побачиш як вони ведуть себе за рулем. Гнати їх звідти під три чорти і
штрафи попутно виписувати. Хочуть авто на єврономерах хай перебираються
жити в Європу. Що тут ще скажеш: Бляхи геть! Бляхи геть! Бляхи геть!
Відповісти
Останні новини
Мітинг авто на єврономерах: думки посадовців і організаторів
06 вересень, 2017, 16:54