Професійний баскетбол на Волині – під загрозою

Професійний баскетбол на Волині – під загрозою
Професійний баскетбол на Волині може припинити існування вже цього року, якщо фінансування й надалі не буде.

Про це заявив член Федерації баскетболу Волині, головний тренер БК «Волинь-баскет», віце-президент федерації баскетболу Луцька Дмитро Чайковський, - передає інформагентство Волинські Новини.

Під час прийому громадян головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком Чайковський озвучив нинішній стан професійного баскетболу на Волині та найближчі перспективи.

«Цього року у нас дуже плачевна ситуація і не зрозуміло як розвивати баскетбол надалі. Місто голосувало за звернення в облраду про фінансову підтримку. Втім, цього року немає фінансування ні на міську, ні на обласну федерації баскетболу. В суперлізі ми втратили команду і можемо втратити усе, що було зроблено за 10 років. Перспектив надалі немає, тому я прийшов за порадою. Якщо ситуація не зміниться, то я готовий провести конференцію та заявити про припинення професійного баскетболу на Волині», - розповів Дмитро Чайковський.

На це Володимир Гунчик відповів, що перед черговим сесійним засіданням обласної ради запропонує депутатам передбачити на баскетбол із обласного бюджету 500 тисяч гривень.

Також рекомендував Дмитру Чайковському вести переговори з Луцькою міською радою, аби по завершенню будівництва 27 школи спортзал був тренувальною базою у спортсменів.

Зауважимо, що цього року вихованець Дмитра Чайковського талановитий лучанин Максим Дейна увійшов у складі збірної України U-18 з баскетболу 3х3.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Професійний баскетбол на Волині – під загрозою
06 вересень, 2017, 21:22