Фаріон спитала в Азарова чи він розумово відсталий. ВІДЕО

Фаріон спитала в Азарова чи він розумово відсталий. ВІДЕО
В.о. прем'єр-міністра Микола Азаров обіцяє покращувати свою українську мову.

Про це він сказав, відповідаючи на питання представниці "Свободи", викладачки української мови Ірини Фаріон (на фото), пише Українська Правда.

Вона запитала його: "Як допомогти вам опанувати українську мову? Як педагог я бачу проблему в двох контекстах: мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат перебуваєте ви?"

У відповідь на це Азаров сказав:

"Я згоден з вами покращувати українську мову".

Нагадаємо, що віце-спікером нової Ради обрали однопартійця Фаріон Руслана Кошулинського.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 56
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мне стыдно что я тут живу.
Відповісти
Аналогічно. Скажи куди подітися...
Відповісти
Дибілка!!!
Відповісти
Ти дибіл тричі
Відповісти
Та ні , таки дебіл!
Відповісти
І.Фаріон - молодець !!!
Відповісти
вона сама несповна розуму, досить тільки глянути на морду - відьмачка
Відповісти
Галино, культура з вас так і пре. Ми вашої морди ще не бачили....
Відповісти
одна надія це свобода. дякую. за вас голосував не дарма. душіть цю погань.надіюсь і знаю - вас не куплять, бо ви не продаєтесь. слава Україні...!
Відповісти
чортів запроданець
Відповісти
Галино, Ви д_у_р_н_а баба!
Відповісти
свобода молодці мочіть цю погань кацапську слава україні
Відповісти
Азаров розмовляє українською погано, - це факт. Але кращого прем'єр-міністра ненька не мала, - теж факт. Свобода поки тiльки кричить, подивимось якi кориснi закони вони напишуть...
Ще одне, почитайте старослов'янськi книги i тексти, вiдкриєте для себе багато нового, з сучасною українською мовою нiчого спiльного, але дуже схоже на росiйську...
Відповісти
Певен, що кращого прем*єра не було? І пакращення теж маємо реальне?
Щось, мабуть, хлопче, з головю у тебе (як, власне, і в Азаріва).
Відповісти
Назви спочатку призвище "толкового" прем'єра за 22 роки України, а то ви всі розумні, ля-ля-тополя, а конкретики ні в кого нема! Ото так і Свобода горланить - а толку НУЛЬ!!!
Відповісти
911. Цет твій номер з тілогрійочки???
Відповісти
Якщо моя думка відрізняється від Вашої, це не дає Вам право переходити на особисте, ховаєтесь за ніками в Інтернеті, скажіть мені в лице на вулиці це і побачимо що у Вас буде с головою...
Відповісти
Верно, какая разница кто и как говорит, главное о людях что-бы думали. Что ВОНА способна сделать в Раде? Придираться к Азарову? Отвлекать от дел. Как можно работать Раде 1 день в неделю?
Відповісти
Все правильно, бо офіційною (письмовою) мовою на той час була церковнослов'янська. Так само було і з іншими мовами - французькою, італійською (писали латиною)і т.д. "Народними" мовами почали писати набагато пізніше.
Відповісти
Андрїю! Ти так вилизуєш, що дурно пахнеш...
Відповісти
Андрiю, менi здається, цi книги написанi церковно-слов'янською, тобто староболгарською. Чи я помиляюсь? А вимагати вiд Азарова знання української на рiвнi Фарiон - це дурницi: людина сформувалася в Росiї i бiльшу частину свого життя не мала потреби вивчати українську. Я теж майже все життя користуюся росiйською, але вважаю себе не гiршим патрiотом України, нiж п. Фарioн. А О.Пушкiн i Л.Толстой формували мене порядною людиною, мабудь, не гiрше, нiж В.Стефаник
Відповісти
Андрій, ти або шуткуєш, або дебіл...
Відповісти
Якщо ти живеш в Донбасі тоді може і покращення
Відповісти
Я обавязкова вивчу украінску мову, абіцяю
Відповісти
Охренительно устроиться решила "Пэдагог"- обучать "мови"....Это с такими лозунгами пацаны "зи Львову" шли в парламент - обучать депутатов "сольвйинойи"????Хотя,что оно может еще делать...... Дурне як сало без хлиба..
Відповісти
політична повія вона
Відповісти
Галино, Ви д_у_р_н_а баба!
Відповісти
МИ не повинні ображати тих, хто створений Всевишнім.
Відповісти
в януковича всі розумово відсталі вони же з Донецка ,головне грабитіи вбивати то розуму не треба
Відповісти
Привіт усім . Якось соромно жити в Україні і мати таку ""ВЛАДУ"" ПРОСУНУТУ
Відповісти
вали, дурню, хто тебе тримає
Відповісти
В інших країнах президенти - високоосвічені люди. От Помпіду у Франції впорядкував антологію французької поезії, заснував культурний центр... А у нас радіють, що президент і прем'єр-міністр змогли вивчити державну мову. Це не смішно - це трагедія. Це значить, що суспільство приймає образу.

© Ліна Костенко
Відповісти
Респект, п. Олено! Згадаймо ще У.Черчiля - великого полiтика, громадянина i нобелiвського лауреата в галузi лiтератури (!). А нашi можновладцi - це вибiр "Галин" i "Тарасiв", яких навiть на таких форумах дуже багато. Та куди ж їх дiнеш?
Відповісти
А ХІБА У КОГОСЬ ІЗ ЗДРАВОМИСЛЯЧИХ ГРОМАДЯН Є СУМІВИ???????....
Відповісти
Надо отменить все привелегии и тогда в депутаты будут идти умные люди
Відповісти
"Надо отменить все привелегии и тогда в депутаты будут идти умные люди" - мысль отличная, но реализовать её практически невозможно
Відповісти
Почему я должен платить налоги?Кормомить дармоедов?Хер вам.Ни копейки не получите))))))))
Відповісти
Диагноз верный, коллеги, это очевидно! Имбецил.
Відповісти
У хохляндії - теріторії де існує біомаса нема ніде РОЗУМУ.
Відповісти
Пенсік... Біомаса як дріжді вона визріє і поглине всіх. Особливо кацапів.
Відповісти
Дожив до пенсiї, та залишився злим i дурним
Відповісти
Є не припущення, а впевненість.
Відповісти
Я не доктор и, тем более неь нейрохирург, но всеми фибрами своей души хотел бы оказать помощь
Відповісти
На мой взгляд,IQ у Азарова достаточно низкое,о чем говорят его речи на українській мові.Вся его деятельность сводится к вышибанию еще оставшившихся денег в виде новых налогов у нас,c вами,дорогих граждан Украины.Для сравнения,возьмите наших соотечественников,эмигрирующих за пределы Украины,они за 10-20 лет своей жизни за границей прекрасно говорят на языке той страны,которая их "приютила".
Відповісти
а есть хоть один грамотный политик в партии регионов,додумались поставили Рыбака в Верховную Раду он двух слов не может связать позор большенству
Відповісти
Безумовно!Тупий кремлівський щур.
Відповісти
Зато на форуме масса "продвинутых" идиотов.
Відповісти
Зато на форуме масса "продвинутых" идиотов.
Відповісти
мне вас всех жаль
Відповісти
АЗАРОВ ВОВСЕ НЕ ГЛУПЫЙ.НО МОЗГИ ЕГО РАБОЬАЮТ ТОЛЬКО В ОДНОМ НАПРАВЛЕНИИ.ОН КАК АРХИМЕД---- ДАЙТЕ ЕМУ БЮДЖЕТ И ОН НАДЁТ СХЕМУ КАК ЕГО РАЗВОРОВАТЬ.ВО ВЛАСТЬ ИДУТ ЛЮДИ РАДИ ЛЬГОТ И НЕПРИКОСНОВЕННОСТИ.ТВОРЯТ ЗАКОНЫ, КОТОРЫЕ РАБОТАЮТ ТОЛЬКО НА НИХ А НЕ НА ПРОСТОЙ НАРОД И ГОСУДАРСТВО.ЗАПРЕТИЛИ ЛЮДЯМ ПРОТЕСТОВАТЬ ПРОТИВ ЭТИХ ЗАКОНОВ И ДЛЯ ЭТОГО ПОДМЯЛИ ПОД СЕБЯ МИЛИЦИЮ,БЕРКУТЫ,ПРОКУРАТУРУ, СУДЫ,ДАЖЕ АРМИЯ В ПОДЧИНЕНИИ ОДНОГО ЧЕЛА.РЕКЕТ , РАЗБОЙ, РЕЙДЕРСТВО,ФАБРИКАЦИЯ УГОЛОВНЫХ ДЕЛ НАПРЯМУЮ КРЫШУЮТСЯ СЕМЬЁЙ.БЕСПРЕДЕЛ ПРИШЁЛ ВО ВСЕ СФЕРЫ ЖИЗНИ.ОНИ УЖЕ СВОИХ ЯРЫХ СОРАТНИКОВ НАЧИНАЮТ ПОЖИРАТЬ(ШУФРИЧ И РУДЬКОВСКИЙ).СДАЛИ ПУТИНУ КРЫМ,А ОН ПРЕДПОЧЁЛ БАЙКЕРОВ А НЕ ПРОФФЕСОРА.ПЕРВЫЕ ЛИЦА ЕВРОПЕЙСКИХ СТРАН НЕ ЖЕЛАЮТ ОБЩЕНИЯ С НАШИМ ПРОХВЕСОРОМ. ОНИ НЕ ПОИМАЮТ ФЕНИ, А ПРОХВЕСОР НИ БЕЛЬМЕСА ПО ДРУГОМУ НЕУМЕЕТ.ИСКРЕННЕ ЖАЛЬ РАБОТЯГ ШАХТЁРОВ И МЕТАЛУРГОВ ТН ДОНЕЦКОГО РЕГИОНА.ОНИ ПРОТЕСТОВАЛИ МОЛЧА---НЕ ПОШЛИ НА ПАРЛАМЕНТСКИЕ ВЫБОРЫ И ЭТИМ ПОЗВОЛИЛИ ОСТАТЬСЯ У ВЛАСТИ ПР.ПРОШУ ВАС --ДЕЛАЙТЕ ВЫВОДЫ ,ИНАЧЕ И ДЕТИ ВАШИ И ВНУКИ БУДУТ БЕСПРАВНЫМИ РАБАМИ.
Відповісти
А кто знает мову тот очень умный?Скорее всего хитро-вы.......ный.
Відповісти
Ладя, Если вы пишете без ошибок это не значит, что вы можете достичь высоких успехов. Хватит уже смаковать слово "проффесор". Калашников был простым солдатом без специального образования, но созданный им автомат покорил весь мир, а писал тоже с ошибками.А что касается украинского языка, то я его прекрасно понимаю и нормально на нем говорю. И отношусь к нему обсолютно нормально. А такие, как психически ненормальные люди типа Фарион или преподавателя львовского института, показанного на НТВ,которых бесит надпись на руском языке на стиральной машине, то зто уже глубокая параноя.Таких людей нада скорее изолировать от общества.
Відповісти
Викторе, а з якого переляку ви приплели до злодійської української влади Калашнікова? Чи основне що ви зрозуміли у Ладі це професор? Тоді вам залишається тільки посвівчувати
Відповісти
Если я не желаю говорить на УКР языке значить я У.О.Если у нас страна свободная,я буду говорить на каком хочу языке,вот так бычары.
Відповісти
Останні новини
Фаріон спитала в Азарова чи він розумово відсталий. ВІДЕО
13 грудень, 2012, 14:53