У Луцьку мешканці гуртожитку погрожують пікетом міськраді

У Луцьку мешканці гуртожитку погрожують пікетом міськраді
Гуртожиток ПАТ «Електротермометрія», що на бульварі Дружби народів, 4 у критичному стані – протікає дах, а силовий кабель піддається впливу вологи. Якщо гуртожиток не передадуть у комунальну власність, мешканці погрожують перекривати вулиці.

Про це повідомили під час сесії міськради 7 вересня.

Депутат Євген Ткачук розповів, що мешканці гуртожитку ПАТ «Електротермометрія» вже неодноразово били на сполох через критичну ситуацію будівлі. Мовляв, там повністю протікає дах, у підвалах набралося чимало води. Небезпеку викликає й кабель, який покриває вода. Проблема не вирішується вже протягом кількох років.

«Там може бути така ситуація, не дай Бог, як на Рівненській, там силовий кабель вже по пояс у воді», ‒ зауважив Ткачук. Тож, мешканці гуртожитку просять передати комунальну власність. Тоді понад 100 сімей, які живуть у гуртожитку, зможуть створити ОСББ.

Мешканці попередили, що якщо до них вчергове не прислухаються, вони готові перекривати вулиці та пікетувати міську раду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обнагліли. Власник просить всього 2 мільйони компенсації. Це по 20 тисяч на сімю. 20 тисяч ₴ за житло- це даром...А так вони хочуть ,що всі лучани їм скинулись на хату.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку мешканці гуртожитку погрожують пікетом міськраді
07 вересень, 2017, 17:20