Волинян просять не лякатися людей у формі та зі зброєю

Волинян просять не лякатися людей у формі та зі зброєю
У Маневицькому районі на Волині розпочалися військові навчальні збори з військовозобов’язаними загону територіальної оборони, які триватимуть до середини вересня.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Волинського облвійськкомату у Facebook.

До практичних занять залучаються жителі Маневицького району, які прибули отримати військовий вишкіл. Підготовку бійців загону будуть проводити інструктори, які мають бойовий досвід участі в районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

У перший день навчань було проведено заходи щодо оповіщення, збору і комплектування загону оборони. Впродовж навчальних зборів з особовим складом загону оборони, безпосередньо в польових умовах, будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв’язку, мінної безпеки, військової топографії.

Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навиків в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об’єктів і комунікацій.

«Також, окремо хочемо повідомити місцевих жителів, що навчання будуть проводитись по всьому Маневицькому районі, тому не слід лякатися людей у військовій формі та зі зброєю у ваших населених пунктах та навколишніх об’єктах!» - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян просять не лякатися людей у формі та зі зброєю
07 вересень, 2017, 22:28