Хто з депутатів-волинян проголосував за те, щоб Азаров став прем’єром, а Рибак - спікером

Хто  з депутатів-волинян проголосував за те, щоб Азаров став прем’єром, а Рибак - спікером
Під час голосування за призначення Прем'єр-міністром України Миколи Азарова кнопку «за» натиснули шестеро волинських депутатів, троє були проти, один не голосував і ще один був відсутній.

Про це свідчать результати офіційного голосування, оприлюднені на сайті Верховної Ради.

Нагадаємо Верховна Рада у четвер 13 грудня проголосувала за призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром України. «За» проголосували 252 народних депутати.

Нагадаємо також, серед депутатів Верховної Ради – дванадцять волинян. Це регіонали Григорій Смітюх, Катерина Ващук, член «Батьківщини» Микола Мартиненко, ударівець Юрій Савчук, свободівці Євген Мельник, Анатолій Вітів і Валерій Черняков, комуніст Адам Мартинюк, а також самовисуванці Ігор Палиця, Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Кандидатуру Азарова підтримали Григорій Смітюх, Катерина Ващук, Адам Мартинюк, Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Ігор Палиця та Сергій Мартиняк.

Проти проголосували свободівці Анатолій Вітів, Євген Мельник та Валерій Черняков.

Микола Миртиненко був відсутній, Юрій Савчук – не голосував.

За інформацією інтернет-видання Українська правда, ті ж семеро волинян, які підтримали кандидатуру Азарова, також голосували за те, аби головою Верховної Ради став регіонал Володимир Рибак.

Загалом, кандидатури Азарова і Рибака підтримали фракції Партії регіонів, комуністів та 12 з 24 позафракційних депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от і все зясувалося!
Лохи лучани отримали палочку від Палиці, і подальше "усугублєніє пакращєнія". Якщо замість голови - хлєборєзка, бути рабами ваша доля!
Відповісти
А хто із кандидатів голосував за віце спікера свободівця? Чому не пишуть?
Відповісти
свободвець-це честь,а це зрада, про якому вам толкувалося раніше,а вас як сліпих розвели і ми через вам тепер маємо мучитися!!!
Відповісти
Ті хто голосували отримали те, що пропонували їм кандидати, а той же Палиця не підписувався, що буде в опозиції! Він робив конкретно для своїх виборців. А все "глобальне" - то дуркою нехай Свобода займається, яка матеріально для людей ВЗАГАЛІ НІЧОГО не зробила і не зробить, а у нашій ситуаці для людей матеріальне - це благо! А "ідеї" - вони не одягнуть і до столу нічого не добавлять!!!
Відповісти
"..для людей матеріальне - це благо!"- браво, навіть дискитувати нема потреби! Звичайна рабська мантра! Щей душок штиняє паршивий - космполітський "всє равни, якщо воні раби, і для жизні хватєт хлєба і пахльобкі, пусть даже увєлічєную порцию, ну а ізбрним благо дв другом, чтоби жізнь била прєкрасна!!!"
Відповісти
Брешеш "Серг і Ко", весь час на зустрічах дзичав про опозицію, про Юлічку часто плакав, дивує що стільки "віруючих" назбирав, а може і не дивує............
Відповісти
так Палиця ж сам божився, що ніколи не буде голосувати за ініціативи Партії регіонів... а тут на - і зразу з першого разу проголосував "за". це вже вдруге Палиця віддав свій голос за Азарова. А лучан він таки розвів ефектно можна сказати. для прілічія міг би хоть місяць протриматися, щоб не прогнутися перед пр. однак по моєму це велика і непотрібна честь для виборців. але така вже доля лохів...
Відповісти
Та не тільки лохів, а й бидла!!! Бо по-ін., соррі,але я цих людей не назву,бо розуму в житті не вистачає, давайте для таких організуємо свою державу, нехай там собі живуть і голосують, а мені досить чесно через оце Полісся життя псувати собі, остогидло, що це не народ а маса,яка навіть свідомо не усвідомлює,що вона робить,а потім плаче, через себе самих!!!
Відповісти
Продажне бидло через яке вся країна має страждати. Ти певно батька з матірю за гривник продасиш. А палиця як раз розпинався, що в жодному разі не буде підтримувати і блокуватись з ПРердунами, це якраз є зафіксовано і на ТВ і в прессі!
Відповісти
Якраз Палиця і співав що підтримувати буде опозицію, збрехав скот. хоча я в цьому і не сумнівався, так само як і в хлопчиках з Канцініума.
Відповісти
розвели полішуків як котят наші висуванці
цікаво, а полішуки колись порозумнішають, чи це назавжди?
Відповісти
Полішук-це вроджений діагноз і це назавжди!!!
Відповісти
А ви хто?:) Бусурманин?!:)
Відповісти
У вашій обмеженій уяві на земній кулі існують тільки полішуки та бусурмани!?!
Відповісти
Я, мабуть, таки не поліщук. А так би не хотілось, щоб мене жид зробив. Ви навіть не уявляєте.
Відповісти
Жиди керують Приват банком, а Палиця там прислуговує і мають всі вони вас десь... відпочиваючи на балі чи на Канарських о-вах по 55 раз на рік, живучи у пентхаусах та вдягаючись у Бріоні, де їх возить водій на Лексусі..., а ви далі думайье хто вас зробив, головне хто ти в душі, а ви гірше циган!
Відповісти
Усім тим, хто коментував після "СергійКо"
1. Що стоять ваші коментарі?
2. Що дали і зробили для людей ви, крім бла-бла ..., а що зробили і дали Палиця, Єремєєв, Івахів, Мартиняк?
3. Кого особисто ви можете запропонувати на прем'єра і главу раді з лав опозиції?
4. А кого опозиція в перші дні від себе конструктивно запропонувала?
5. лялякати і 3 роки кричати "Юлі-волю" і НІЧОГО не робити для людей - це головне для виборця?:)
А "вашу" Свободу навіть Європарламент не сприймає і зачиняе двері перед Україною через те, що в Раду увійшла Свобода! Так що ... топчіть "клаву" і далі - це все що ви можете в цьому житті!:)
Помилки можуть бути у кожного, але тільки у того, хто щось робить, а правити країною американському пастору, продажному єврею-"кролику" і обезбашеному Тягнибоку - ні-ко-ли!
Відповісти
Льоня харош умнічать,а що ти конкретно зробив-відзвітуйся НАМ!
А потім ми можливо дамо відповіді на твої неадикватні запитання!!!
Відповісти
Я дав коментарі вашому словоблудству! А щоб звітуваті... я не депутат! Голосував по совісті - ні за кого! І нікого не звинувачую і не ображаю - це діло кожного, особисте! А ви тут земляків направо і на ліво...
От якщо є такі "коментатори" - доки і будемо так жити. Ви ближнього з лайном змішаєте - це по українськи. І ви нікого і ніколи не заставите думати так, як ви хочете! Чао!
Відповісти
"ні за кого" - в бюлетені не було, тож або голосував, або ні.
Відповісти
Спортив бюлетень! На відміну від вас, що поставили галочку навпроти Свободи!!!
Відповісти
От будеш живучи в Італії казати чао, а поки ти тут ти будеш робити так як треба для України,а не як хочеш ти, ми нікого не змішуємо...,яких земляків?? Палицю??? Він з Коломойським в Швейцарії живе-це земляк???!
Чао тобі і твоєму глузду!
Відповісти
А що Маритяк зробив,шановний??? Ти там хоч 1 день працював в нього,ти знаєш,що це за людина, він тебе зітре з лиця землі і не згадає, ау!!! Прокинься,всі так за Палицю тут голосували, а Вам писали,що не треба цього робити, бо так і буде, це Коломойського людина, а ви вірили, а ви знову...вуха розвісили,от і матимете..., матимете...
На рах. Єрємєєва-йому одне в голові-його бізнес, все...все ін. для нього це так..., в нього лише це на думках, бо в нього його заберуть якщо такого не зробить, він на вас...з великої горки!!! Що влни для Луцька зробили?! ЩО??????????????Я ДИВУЮСЯ ТАКИМ КОММЕНТАМ,ЗІ СВОЄЇ КИШУНІ ВОНИ ЦЕ МОЖЕ ВИКЛАЛИ??? А ЯКЩО ВИКЛАЛИ ТИСЯЧ 20ДОЛ.-ЦЕ ПОТОЛОК, то для них це як для нас з вами 20коп., а ви...ПРОДАЖНІ, ТАКІ Я К ВОНИ,ВОЛИНЯКИ, СОРОМНО ЗА ВАС,ЗАВЖДИ БУЛИ ТАКИМИ ПОЛІШУКАМИ ТУПИМИ, СОРРІ,АЛЕ Й НАДАЛІ ЯК ТІ КУРИ БЕЗ МІЗКІВ!
Відповісти
В тебе всі продажні, бо ти сам такий!!!
Ти з себе починаєш раз атке тут пишеш!!!
Мартиняк не продажний??? Наївне дитятко..., Палиця не продажний??? Тільки від Луцька він міг пройти і тульки тут такі...НЕДОУМКИ могли за нього проголосувати!!!
Свободі ТАК, ТАК, ТАК І ЩЕ РАЗ ТАК!!!
А ВСІМ АНТИ УКРАЇНЦЯМ ФАШИСТАМ-НІ НІ НІ І ЩЕ РАЗ НІ!!!
Відповісти
Недоумків виявилось ДУЖЕ багато ))))
Відповісти
От і дуже шкода,коли про це говорилося-то захищали, а тепер...хвости піджали, а коли я казала,що це не та людина яка варта поваги,то тут хто що зробив, діло не в тому хто що зробив, а там у ВР мають бути люди,які вміють закони писати, які їх САМІ пишуть,а не їм їх пишуть і за це людям гроші платяться..., мають бути політично підковані та розуміти,що й до чого, мудрі,освідчені, інтелегентні,а не бидло!!! Народ, у ПР Повалій №2 в списку,нащо воно їй, як вона казала К. Осадчій в інтерв ю, що:"Мені цікаво піти у парламент і побачити як там і що відбувається"!!! Єдрід Мадрід, то це місце для навчання??? А ви далі голосуйте...,голосуйте...
От треба було слухати,а не вестися на 50-100грн., вони вас непотрібом вважають і ви знаєте що? Правельно роблять,бо тільки дурні можуть за таких голосувати!!!
НАДІЮСЯ ЦЕ ВАС НАВЧИТЬ!
Відповісти
Льонь - це судьба!
Відповісти
1.Нічого не стоять, читайте безкоштовно.
2.А що зробили названі вами люди? Мені нічого поганого, але комусь не віддали гроші за молоко, комусь спалили ЦУМ, когось викинули з роботи, комусь сфальсифікували результати виборів, в когось забрали і знищили кондфабрику, комусь продавали на аукціонах дорого газ, хтось мутив з нерухомістю в Старому Луцьку.
Чи зробили би вони ті ліхтарі, бруківку, тренажери, смітники якби не йшли у парламент?
3.Нікого, окрім Владислава Каськіва!
4. А смисл?
5.В жодному коменті не було Юлі-Волю! А те ще Свобода сьогодні маргінальна це наслідки дій влади. Сам підтримую опозицію, але не сприймаю пастора, Сєня не дурак, просто ще молодий! Якби Тягнибок в дупу Путіна цілував би певне був би адекватом.
Я вам поміняю світогляд Льоня!
Відповісти
4. А смисл?
Ну а сенс всього вашого лялякання, ніякої конкрктики - от так і опозиція бла-бла-тополя!:)
Да ми...!!!
Да за Україну!!!
Да...!!!
І що...?
А ті люди що голосували за ціх всіх кандидатів і вони пройшли - їх більшисть!!! То хватить горлянки рвати і лякати людей! Вам залишилось тільки клаву топтати і бризгати на монітори!
Усе - до побачення на 5 років!
Люди свій вибір зробили, а слухати образи у свій бік ніхто не зберається!
Оце ви тільки і можете, ви такі самі, як де-які хамовиті з ПР, а ще когось вчити збираетесь? Дзеркало протріть!!!
Відповісти
Як добре що пыдтримали ыныцыативу влади, показали приклад опозиційним силам, що потрібно домовлятися та робити все заради майбутнього України, навіть комуністи підтримали. Отже ми йдемо на шляху обЄднання нації, стабільності і процвітання.
Ми правильно рухаємся: голосуємо за мову сусідів, доброзичливі щодо Севастополя, будуємо прекрасні маєтки по всій Україні починаючи з межигірЯ, підтрумуємо бізнес купуючи за кошти бюджету в 10 разів більше ринкової вартості товарів на Тендерах, НАВІТЬ ЗАСТАВЛЯЄМО ЛИЖНИХ ІНСТРУКТОРІВ БУДУВАТИ НАМ LNG-Термінали.
Відповісти
Більшість 250 - гарантована на 5 років!
Давайте - до побачення! Ваші мемуари-коменти тут - пшик! :)))
Відповісти
Світлана-ГАРАНТІЯ в наш час це щось із області фантастики!!!
Так,що спустіться на землю і не втішайте себе надуманими ілюзіями!!!
Відповісти
Вам мало сьогоднішнього голосування?!
Ну-ну ...:)))
Відповісти
Светлане +100
Відповісти
ректори, декани луцьких вузів (особливо СНУ), вчителі та медики, які агітували за Палицю - у вас немає морального права скиглити на погіршення життя. ваш благодійник краще знає що потрібно холопам. а холопам потрібне мудре правління Миколи Яновича Азарова-кровосісі та Партії регіонів. волинська інтелігенція - ви (як і багато продажних журналістів) відповідаєте за новий етап покрашення життя.
Відповісти
До речі, агітаторів не тяжко і по прізвищах згадати, досить відомі люди, ректори, мери із заступниками, директори шкіл, навіть тіпа опозиція у формі грицюків-зливачів винна у цьому. Так їх і вчать зі школи до універу бути біомасою. Он аверс вчора показував 17 школу, то там учні оди на пару з директором завчені співали благодєятєлям, смішно на те дівча дивитись було. Мабуть якби депутат особисто до них приїхав вони би всією школою своїми язиками помили би пану ногі з дорогі.
Коли ж люди зрозуміють, що та банда ділить бюджет, а саме ми заробили і для нас податками заплатили у бюджет, а вони поділили і вкрали цикнувши копійку недалекоглядним директорам
Відповісти
Скоро ви все забуваєте! А ваша Юля з Вітею Ю. нічого не ділили??? Пам'ять коротка??? Вам кого не обери-постав - всі погані!:)
Відповісти
Шановна, Людмило!!
Чесно кажучи і вони "Добренькі",але не продажні і школи у Луцьку треба позакривати, вигнати Коцана і жонушку його, всіх повиганяти зі своїх посад, бо це їх руками зроблено,що Палиця переміг в нас в області!!!
Єрємєєв? Він хоч в Луцьку живе і бізнес його для нього в першу чергу,а ви,шановна вчителько, зі всієї поваги до вчителів,АЛЕ ДО НОРМАЛЬНИХ ВЧИТЕЛІВ,НЕ ПРОДАЖНИХ ЗА 500ГРН. ПРОДАСТЕ СЕБЕ, ЗЕМЛЮ СВОЮ І РОДИНУ СВОЮ, чого ж ви можете дітей навчити???
Так само ВДУ...,що воно може дати нашим студентам? ВІДБИТИ ОХОТУ ДО НАВЧАННЯ,А БІЛЬШЕ НІЧОГО,БО ТАМ ОДИНИЦІ МУДРИХ ЗАЛИШИЛОСЯ ЛЮДЕЙ І ЦЕ ТІ,ЯКИМ ВЖЕ ЗА 60...,а всі інші,ВСІ, БЕЗ ВИНЯТКУ-ПРОДАЖНІ ТА ЗАРОЗУМІЛІ БЕЗПІДСТАВНО!!!
ГНАТИ В ШИЮ,Зпідписуюся під кожним словом комментатора "Андрона"))),з прошедшим його))), всіх благ))), а вам бажаю у ці зимові казкові свята нехай св. Миколай та Дід Мороз подаоують розум та мудрість! ВСІМ БЕЗ ВИНЯТКУ І МОЛОДИМ І СТАРШИМ!!! А ОСОБЛИВО РАДЖУ НА РІЗДВО ПІТИ ПОКАЯТИСЯ ВЧИТЕЛЯМ, ВИКЛАДАЧАМ ДО ЦЕРКВИ ЗА СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ ФАЛЬШИВУ!!!
Відповісти
Волинська інтелігенція??? Це щось нове..., я пропустив?
Відповісти
натішилися тренажерами від палиці, він гарно лохів розвів корінний лучанин - швейцарець. лучани ви сліпі, ви самі обираєте а потім бідкаєтесь, невже не видно квітучий бізнес це бабло, бабло дає заробляти сама собі влада пр. голосуйте далі за пр і скоро палиця прилетить до вас... обідно що обрали те і їжте... попєрєднікі впєрєд' криза мєнєт попізже... дибіли.
Відповісти
А що вони(депутати) зробили якщо конкретно задатись питанням? Підписали указ про розстріл? Обрали керівництво країни! Опозиція НІКОГО не пропонувала! То чого ви верескаете? Чи вам усім, як Свободі, анархія потрібна? Мізки трохи просушіть!!!
Відповісти
Ну от і сталось про що говорили всі мудрі! Ті хто купували, самі ж і продались. Біда в тому, що вони продались, а всім і мудрим, і немудрим страждати( Вітаю всіх, хто продав за 200 грн долю своїх дітей!
Відповісти
Тепер зрозуміло. Виявляється Лучанка - це національність. Синонім знаєте який?
Відповісти
"Партія регіонів для мене не є партією, куди я чи хотів би, чи хтось мене змусив вступити. Я прекрасно бачу роботу фракції «регіонів» - це суто економічна група, яка захищає свої інтереси в парламенті і добивається своїх цілей.
В такому парламенті, де половина незалежних, де не треба домовлятись з великими партійними політсилами, які переслідують у першу чергу свої вузько-партійні інтереси… думаю, що в цьому парламенті буде змога щось зробити краще".

Ігор Палиця, 30 серпня 2012 року
http://p-p.com.ua/articles/27339/
Відповісти
вже перший крок зробив. Чекаємо наступних. Що далі буде говорити. Кому картку віддав?
Відповісти
Люди добрі,ніхто не сумнівався,що Азаров повернеться ДО КОРИТА!Та й не було сумніву,що і Рибака ПРОСУНУТЬ ПРеакціонери та їхні ВІРНІ ПОСІПАКИ-ЗРАДНИКИ - комуністи-сталіністи! А ТУШКИ,то НЕ ЛЮДИ,а просто ЗРАДНИКИ,а таких слід ВІДСТРІЛЮВАТИ!!!
Відповісти
За ділами їхніми пізнаєте їх. Чому всі мовчать, скільки конкретних справ зроблено для Луцька. Палиця не розпинався, що він буде в опозиції, а тільки говорив, що буде допомагати місту. Це все робиться.
Відповісти
Ну й лошари всі ті хто за палицю голосував, кинув він вас всіх глобально. телепні, заслуговуєте на те щоб бути рабами все життя.
Відповісти
А ти з іншої планети, не разом з усіма людьми живеш, чарку перехиляєш?! От чудаки люди!:) Тільки і хочуть, щоб усі робили так як вони це бачать і хочуть!:) Не буде такого!!! Ти попреш проти тих 40% що за Палицю голосувало? Наівні чесслово!:)))
Відповісти
Вибачте, панове, але дуже примітивна дискусія. Наперед було відомо, що спікером і премєром будуть регіонали, бо вони у раді мають більшість. Це не принципове питання і волинські мажоритарники, бізнесмени Єрємєєв, Івахів, Палиця та Мартиняк проголосували "за". Це не означає, що вони підтримують ПР чи перейшли до неї. Вони, як незалежні депутати, голосують ситуативно. Якщо вони були б "проти" -нічого не змінилося б. Політика діло тонке. Думаю, в принципових питаннях вони будуть займати нейтральну позицію, а в деяких, можливо й підтримувати опозицію. Сподіватися, що вони блокуватимуть трибуни, пилятимуть огорожу, чи з кулаками вийдуть на штурм, шановні радикали, не треба і безпідставно обзивати шанованих у нашому краї людей "тушками" не треба. Буде дуже добре, якщо вони хоч відвідуватимуть засідання парламенту.
Відповісти
+1500 і додати нічого!
То для "тих" хто вище "писав" і не розуміють що і до чого і які крім "Свободи" ні в чому не розуміються! Браво!!!
Відповісти
Правильно. Це позафракційні депутати, а дехто по своїй наївності хоче, щоб вони стали опозиціонерами. Та ніколи такого не буде. Бізнес вимагає гнучкої політики, а не примітивних гасел і криків. Мислячі люди це розуміють.
Відповісти
такі "мислячі" бізнесюки і продають країну оптом і в роздріб задля власної вигоди, перетворючи її на власну колонію по викачуванню коштів, а потім говоримо, що немає грошей на освіту, медицину, пенсії і т.д.
Відповісти
Чого ви на наших взїлися? Йдіть і скажіть це Ахметову, Коломойскому, Фірташу, Пінчуку...
Ну як діти малі, або дійсно неосвічені!!!
Відповісти
А хто луче свої бізнесюки чи москальські, єврейські, американські. Свої мені здаєця хоч діляться чим небудь... Хай луче будуть свої. А то придурки на своїх нападають хочуть чужих певно. Е тоді будете чухатися нижче спини. Га?..
Відповісти
Останні новини
Хто з депутатів-волинян проголосував за те, щоб Азаров став прем’єром, а Рибак - спікером
13 грудень, 2012, 16:45