«Волинь» зіграла внічию з «Миколаєвом»

«Волинь» зіграла внічию з «Миколаєвом»
У матчі 11-го туру луцька «Волинь» на виїзді зіграла внічию 1:1 з «Миколаєвом».

Команди розпочали гру жваво, однак без серйозних моментів біля воріт суперників. «Волинь» виглядала швидшою і агресивнішою, але перший небезпечний момент створили гості. Неділько врятував команду після удару Сікорського, - повідомили у прес-службі клубу.

Лучани із відповіддю не забарилися. На 25-й хвилині Ляшенко хитнув двох суперників і пробив в ближній кут: удар парирував голкіпер господарів. «Хрестоносці» могли забити м’яч в роздягальню. Степанов виграв «другий поверх» і скинув на Шаповала. Капітан гостей у ворота не влучив.

Голи прийшли після перерви. «Миколаєву» відверто пощастило: після серії рикошетів м’яч відскочив до Сікорського, який переправив того у воротах. Відповідь від підопічних Альберта Шахова прийшла швидко. На 55-й хвилині Никитюк головою замкнув подачу з лівого флангу, відновивши рівновагу у рахунку.

Господарі часто не встигали за прудконогими волинянами, зупиняючи гостей за допомогою фолів. «Волинь» же влаштувала фінальний штурм і могла перемагати. Двічі перемогу команді міг принести Марчук.

На 88-й хвилині м’яч після його удару розминувся із штангою, а декількома хвилинами пізніше «Миколаїв» врятував воротар. Героєм матчу міг стати Нич, але на 92-й хвилині м’яч після його удару просвистів над поперечиною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» зіграла внічию з «Миколаєвом»
10 вересень, 2017, 23:05