ПриватБанк відкрив малому бізнесу приймання платежів за QR-кодами*

ПриватБанк відкрив малому бізнесу приймання платежів за QR-кодами*
ПриватБанк запустив нову технологію, що дозволить малому бізнесу та підприємцям самостійно підключатися до сервісу приймання безконтактних платежів без купівлі банківських терміналів.

Як повідомили в банку, із сервісом «Платежі за QR-кодом» покупці можуть оплачувати товари або послуги через мобільний додаток Privat24, відсканувавши QR-код з рекламного плаката торгової точки.

«Найшвидший і найпростіший спосіб почати приймати безконтактні платежі не вимагає від компанії або торгової точки жодних витрат, окрім друку плаката з власним платіжним QR-кодом, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – Якщо в покупця немає готівки, мобільний телефон завжди із собою, то оплата за QR-кодом забере навіть менше часу, ніж розрахунки класичною банківською карткою».

Спеціальні плакати з QR-кодом торгової точки можна безкоштовно отримати на електронну пошту або скопіювати з додатка Privat24 після активації цієї послуги. Для підключення «Платежів за QR-кодом» потрібно просто перейти в меню «Приват24 для бізнесу» («Послуги» – «Приймання платежів» – «Платежі за QR-кодом»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк відкрив малому бізнесу приймання платежів за QR-кодами*
11 вересень, 2017, 18:35