«Аверс» співпрацює з терористами? Канал подав запит до політика-сепаратиста

«Аверс» співпрацює з терористами? Канал подав запит до політика-сепаратиста
Луцький телеканал "Аверс" подав запит до екс-нардепа від Комуністичної партії та прихильника "ЛНР" Спиридона Кілінкарова.

Про це в блозі на Кореспонденті пише Алекс Вербенко.

"Луцькі журналісти розшукують інформацію про злочини "Айдару". Дивіться, що пишуть сєпари у себе в Вконтакте. Цікаво, навіщо луцьким журналістам знадобилася інформація про злочини "Айдару" в Луганській області. Сьогодні журналісти за допомогою луганських комуністів, яких розшукує Україна, копають інформацію на батальйон, який спочатку російської агресії одним з перших став на захист Батьківщини! А тепер питання: "чи можна це назвати співпрацею з терористами?" - написав користувач та додав скрін з допису з повідомленням про звернення "Аверсу" до помічника Кілінкарова.




Нагадаємо, влітку 2014 року бійці батальйону "Айдар" на дачі Спиридона Кілінкарова під Луганськом виявили арсенал зброї та боєприпасів. На той момент добровольці стримували в цьому районі натиск терористів "ЛНР".

Варто зазначити, що Кілінкаров від початку окупації активно підтримував сепаратистів. Майже весь склад Луганського обкому КПУ увійшов до складу нинішньої "влади" окупованого регіону. Раніше ЗМІ повідомляли, що Кілінкаров перебував у Москві, де відвідував російські телеканали і поливав брудом Україну.

Спиридон Кілінкаров
Спиридон Кілінкаров


Зауважимо, що між українськими ЗМІ існує негласна домовленість про невисвітлення в медіа позиції терористів та учасників так званих "ЛНР-ДНР". Порушують її лише ЗМІ, які підозрюють у зв'язках з проросійськими політиками або рухами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Група вже виїхала за цією ...?
Відповісти
З російських каналів"не вилазить" Ковтун, Погребінський, Кісельов. Ще з десяток "політекспертів"
Відповісти
ватний пост
Відповісти
заказуха на Лапіна, мабуть так просто чи то знов Палкині качельки
Відповісти
Шеф закордонний Луцьк відвідав, сесію провів, нові ЦУ дав. Головне з них - відвернути увагу на "негодный объект". Вартівці патріоти, мріють про журналістську карєру))), Лапін садист: вперед за доказами до комуняк!
Відповісти
Останні новини
«Аверс» співпрацює з терористами? Канал подав запит до політика-сепаратиста
12 вересень, 2017, 16:20
Стильний Луцьк: Марія Крикун
12 вересень, 2017, 15:45